Søren Larsen blev i dag præsenteret som ny AGF-spiller, og der er en mulighed for at han allerede debuterer på mandag. Det hele afhænger af hans form til resten af ugens træninger:

– Det vil vise sig. Vi har træning i morgen og hver dag frem til mandag, og er Søren god nok, så spiller han, og hvis han ikke er, så spiller han ikke. Han indgår på lige vilkår med alle andre i truppen, fortæller AGF-træner Peter Sørensen til bold.dk.

AGF-træneren har længe sukket efter en ny mand til angrebet, og han jubler over nyerhvervelsen:

– Han er ganske enkelt en dygtig målscorer, og så tilfører han en dimension, vi ikke har haft. Vi får mulighed for at stille med en stor og stærk angriber, der kan holde fast i bolden i faser, hvor vi er under pres. Selv de store og stærke stoppere i Superligaen, vil få problemer med at matche Sørens fysik, siger Peter Sørensen til bold.dk.

Foto: AGFFodbold / Ole Nielsen

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here