AGF skal endelig spille superliga igen. Efter et kedeligt år i landets næstbedste række, er det blevet tid til at lege med de store drenge. Klubbens egen målsætning hedder, at AGF skal undgå nedrykning og derefter begynde at etablere sig. Det samme spår to af klubbens spillere over for AGFFAN.dk.

– Som det ser ud lige nu, så står vi i det samme felt, som noget der ligner en otte andre hold fra midten og ned i superligaen, mener Martin Jørgensen, der formentlig skal være anfører i målmand Steffen Rasmussens fravær.

Han bakkes op af holdkammeraten Søren Berg, der ligeledes er en rutineret herre.

– Det bliver alfa/omega at undgå nedrykningen. Tiden vil vise, om vi er klar til det, men det tror jeg. Vi skal bare undgå at blive en del af det vanvittige nedrykningskaos, der var i bunden af superligaen sidste sæson, siger Berg til AGFFAN.dk

En af nøglerne til en klubs succes er formentlig stemningen i omklædningsrummet, og den fremhæver Martin Jørgensen som værende rigtig fornuftig – forud for superligaens begyndelse.

– Der er en fin stemning i truppen. Vi vil alle sammen rigtig gerne snart i gang med at spille. Ikke mindst så vi kan se, hvor vi står henne i forhold til de andre hold, fastslår han over for AGFFAN.dk

Søren Berg og Martin Jørgensen kan sammen sparke hul på superliga-bylden, når kalenderen viser den 18. juli.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here