BLOG: Brian Steen Nielsen gjorde det i går! Han hentede en spiller fra den øverste hylde, og indfriede de kæmpe forventninger der hvert transfervindue er til ham som sportsdirektør.

Da Søren Larsen i går landede som ny AGF-spiller kunne den sportslige ledelse puste ud. En angriber er noget nær det sværeste – og dyreste at hente. Alle klubber ønsker en spiller med mål i støvlerne, og i dette transfervindue har over halvdelen af den danske Superliga jagtet en sådan spiller.

FC Midtjylland købte Tim Janssen, OB tog Morten Skoubo, Horsens henter måske Henrik Toft, mens Brøndby endnu ikke har sat navn på sin nye spydspids og AaB har erkendt man ikke har pengene til at hente en.

AGF hentede Søren Larsen. Hvis nogen skal have sat prædikatet ”en spiller med mål i støvlerne” på sig, så kan det kun være ham. Han har scoret 11 mål på det danske landshold i 20 kampe, hvor de fleste kampe faktisk ikke har budt på specielt meget spilletid. Det efterlader ham med et imponerende scoringsgennemsnit på imponerende 63 minutter pr mål.

Jovist – det er gået ned af bakke de seneste par år for den lange angriber. Ikke så meget på grund af alvorlige skader eller mange små – men mere på grund af uheldige og forkerte valg. Jeg forventer ikke at Søren Larsen bliver en stor forstærkning for AGF lige med det samme, og jeg håber han får den tid han har brug for, så han kan komme i form igen. Men når han en gang kommer op i gear, så tilfører det en hidtil uset dimension til AGF-spillet. Vi fik en smagsprøve på at have en regulær boksspiller, da Nando Rafael var i form, men han var desværre præget af alt for mange mindre skader.

Larsen er kommet hjem til Danmark af de rigtige grunde – fordi han havde sulten til at bidrage med noget igen. Han kunne let have fået franske splinter i røven i den kommende sæson for en fantastisk stor løncheck, men at følge sig værdsat og elsket trak mere. Det er altid prisværdigt, især hvis man bare er en smule fodboldromantiker, og det gør det ofte nemmere at blive en succes når det er lysten der trækker og ikke pengene.

Hvis Søren Larsen kommer i form – og hvis han ikke har glemt hvor målet står, så kan jeg ikke se hvorfor han ikke skulle blive aktuel for det danske landshold allerede til sommerens EM-slutrunde – hvor vi forhåbentligt er kvalificeret.

Men den tid, den glæde. Nu drejer det sig om at få den 90 kilo tunge krop i form, imens Brian Steen Nielsen i ro og mag kan hente den erstatning for Benny Feilhaber han har lovet.

12 KOMMENTARER

 1. Den der med lysten betyder rigtigt meget, prøv at se over til vores fynske naboer som i et stykke tid har bøvlet med at motivere Djemba-Djemba og Utaka.

 2. Jeg er personligt ovenud tilfreds med tilgangen af Søren Larsen. Endelig kan vi blive farlige på indlæg og hjørne :) Hvem tror I tager over for Benny?

 3. Kasper: Jeg er enig. Endelig ligner det noget. Vi har været alt for tynde ved indlæg. Og nu kan vi spille med to farlige angribere der blive binde et helt forsvar og holde dem travlt beskæftiget igennem en hel kamp.
  Erstatning for Benny….- hmm, jeg har ikke nogle bud – har du ?

 4. Er ret sikker på at AGF og Randers ikke handler sammen. Ved ikke hvorfor, men tror RFC er syre over det med Duncan i sin tid…

 5. Mike AGF har da lige hentet en i randers så kan ikke se hvad du mener. Erstatning til benny kunne værre lorentzen kamper riise eller rieks

 6. Jeg synes også det er vigtigt, at tage med i overvejelserne at vi har været meget dårlige ved dødbolde foran vores eget mål !! Her har vi nu fået Håland og Larsen hvilket også er med til at stabiliserer defensiven !! :) Det er fantastisk !!

 7. Jeg glæder mig helt vildt til at se den lange lægge bolde ned til Graulund og en fremadstormende Martin J., der er rigtig go’ på skud lige udenfor feltet. Larsen komnmer naturligvis til at score nogle mål, men han kommer satme osse til at gøre de andre mere farlige.
  Guld signing.

 8. Jbp: jeg håber de henter Lorentzen ellers har jeg ingen forslag. Jeg synes han sparker rigtig godt og er fint med i de forskellige angreb!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here