Atle Roar Håland er udset til at styre det aarhusianske forsvar i den kommende sæson, men nu går nordmanden måske glip af premieren mod Lyngby. Han pådrog sig nemlig en mindre skade i tirsdags, som har holdt ham ude af træningen både i går og i dag torsdag.

– Jeg har fået en lille skade i maven eller nærmere i siden. Det er nærmest en lille forstrækning, som jeg pådrog mig i tirsdagens træning, hvor jeg blev nødt til at gå ud. Men det er heldigvis blevet noget bedre, fortæller Atle Roar Håland til AGFFAN.dk og fortsætter.

– Vi er lidt bekymrede, men vi håber stadigvæk på, at jeg kan spille. Jeg håber, at jeg kan træne med i morgen eller lørdag, og så ser vi hvordan det går, fortæller den rutinerede forsvarsspiller.

Atle Roar Håland spillede 78 minutter i generalprøven mod Randers FC søndag, hvor han flere gange viste styrker i det opbyggende spil og i det hele taget fungerede som en sikker og ekstremt rutineret midtstopper. Styrker som han nu måske – måske ikke får mulighed for at vise frem i sæsonpremieren mod Lyngby mandag aften.

Foto: AGFFodbold.dk

6 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here