AGF præsenterede i går Søren Larsen som klubbens nye angriber, og han forventes at gå direkte ind i startopstillingen ved siden af Peter Graulund. Det skubber unge Sanel Kapidzic endnu længere væk fra fast spilletid, men det får ham ikke til at græde snot eller søge andre græsgange:

– Jeg vil gerne blive i AGF. Sådan har det altid været, og sådan er det stadig. Jeg tror på, jeg får spilletid, og jeg kan ikke se nogen grund til at lade mig udleje, fortæller Kapidzic til bold.dk.

Den 21-årige dansk-bosniner har det fint med at være indskiftningsspiller, da han stadig føler han kan udvikle sig meget af at spille sammen med dygtige spillere.

– Det er en ny sæson, der starter, og det handler om at bevise sit værd. Jeg har pådraget mig en lille ankelskade, men inden da startede jeg inde i to træningskampe og fik ros af trænerne. Der er ikke så lang vej, hvis jeg gør, hvad jeg kan og giver alt til træning. Det er en lang sæson, fortæller angriberen.

3 KOMMENTARER

  1. Nårh programmet strammer til med 2 kampe på en uge, bliver der plads til aron og sanel, og så skal de fandeme også imponere!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here