I går blev 29-årige Søren Larsen præsenteret som AGF-spiller, og i dag klokken 10 trænede nyerhvervelsen så for første gang med resten af AGF-truppen. I silende regn tog Larsen fat på træningen med sine nye holdkammerater, men flere gange i løbet af træningspasset udgik han af de forskellige øvelser. Noget der dog var planlagt allerede inden Larsen betrådte Fredensvangs sjaskvåde træningsbaner i formiddags.

– Det drejer sig om at komme stille og roligt i gang uden de store problemer. Jeg er i udmærket form efter noget løbetræning, men derfra og så til at spille fodbold er der et stykke. Jeg manglede godt nok lidt luft en gang imellem, men det var såmænd helt fint. Vi bygger på dag for dag, så jeg håber at kunne være mere og mere med for hvert træningspas, siger 194 centimeter høje Søren Larsen til AGFFAN.dk.

Efter ikke at have rørt en bold i 2 måneder mangler Søren Larsen en del teknisk, men på trods af den lange pause er det langt fra udelukket, at Larsen kommer til at spille en rolle i kampen mod Lyngby mandag aften. Men om det bliver fra start er stærkt tvivlsomt.

– Jeg er faktisk mere optimistisk efter træningen i dag. Men det handler også om hvordan jeg har det, når jeg vågner op i morgen tidlig. Hvor stiv jeg er i baglåret og i lysken er afgørende, men det bliver nok kun til en plads på bænken mod Lyngby. Men jeg glæder mig til at se hvordan jeg har det fysisk de næste par dage, for det bestemmer, om jeg kommer til at spille mere end bare et par minutter, udtaler Larsen.

AGFFAN.dk var tilstede ved dagens træning på Fredensvang, hvilket altså var Larsens første. Fra denne meget regnfyldte træning bringer vi derfor en træningsrapport senere på dagen.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

  1. Fedt at I følger så meget op på nyerhvervelsen. Jeg følger personligt begivenhederne time for time. Det’ satme en vild signing af BSN. Fedt hvis vi kunne gentage succes’en, som vi havde med Jakob Poulsen. (Ind fra udlandet, og så direkte på landsholdet).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here