Aarhus har det med at skrue forventningerne til byens hold AGF op. Målræven Peter Graulund håber på, at spillerne i klubben vil være ydmyge i forhold til sidste gang, AGF var at finde i Superligaen.

For to sæsoner siden startede AGF forrygende i Superligaen. Spillerne og træner, Erik Rasmussen, snakkede hurtigt om medaljer, eftersom klubben efter syv spillerunder lå på en flot førsteplads. Men det hele endte med at AGF rykkede ud. Nu er klubben tilbage i landets bedste fodboldrække, og denne gang med mindre armbevægelser end sidst.

– Vi har lært fra sidst, vi var i Superligaen, hvor hurtigt tingene kan ændre sig. Så jeg håber på, at vi er væsentligt mere ydmyge denne gang, siger Peter Graulund til B.T.

Angriberen erkender dog, at skulle AGF gå hen og vinde de tre første kampe, så vil Aarhusianerne igen snakke mesterskabsdrømme.

– Det vil vi, og det er da kun fedt. Det er fordi, AGF er en traditionsrig klub, med mesterskaber og pokaler, og vi vil så gerne være tilbage i toppen, ligesom dengang vi lå og kæmpede med Brøndby om guldet, siger Graulund.

AGF har ikke kæmpet med om guldet siden 1996/97.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here