De mest markante AGF-fanfraktioner, Nýsir Aarhus og Galehuset, har planlagt et stemningsboycut i de første 15 minutter af sæsonpremieren mod Lyngby, der finder sted på mandag. Fansene er utilfredse med fordelingen af mandagskampe og skriver følgende på en pressemeddelelse:

Kære medfans

I denne weekend sparkes den nye sæson i gang! For vores vedkommende, med kampen mod Lyngby. Som AGF-fans betyder det desværre også, at vi starter endnu en halvsæson, med et utal af mandagskampe! Det er vi mange glødende ‘GF’ere, der er stærkt utilfredse med.

Mandagskampene er og bliver en ulempe for den almindelige fodboldfan, der ønsker at se sit hold så tit som muligt på stadion. Da langt de fleste af os fans enten har arbejde eller skole at se til, besværliggør mandagskampe i den grad mulighederne for at støtte ”de hvide”, hvis blot kampen spilles et par timer fra Århus. Det er enten umuligt at nå kampstart eller at være hjemme før langt ude på natten.

Det samme gør sig selvsagt gældende for vores gæster, når kampen finder sted her i Århus. Derfor frygter vi, at støtten til klubben vi elsker, risikerer at stagnere. Efter den skuffende tur i 1.. division, begynder nu den hårde kamp om overlevelse og etablering i Superligaen. Dette bliver en de vigtigste sæsoner i vores klubs historie! Derfor fortjener vores drenge naturligvis den optimale opbakning – den får de desværre ikke med den nuværende udvikling! En anden mulighed er at vi rigtig gerne ser en maksimum kvote på antallet af mandagskampe uddelt til den enkelte klub, da vi ikke finder det rimeligt at enkelte klubber skal straffes uforståeligt meget.

Derfor opfordres alle fans til:
• at indstille al support – vokalt som visulet – i de første 15 minutter af kampen mod Lyngby!
• For derefter, at give fuld skrald resten af halvlegen – og kampen ud!

Formålet med denne ”demonstration”:
• vise, hvilken konsekvens den nuværende udvikling vil have på stemningen til kampene.
• vise, hvordan stemningen burde være!

Vi håber at alle vil bakke op om initiativet. God kamp til jer alle!
På vejne af de stemningsskabende fraktioner Nýsir Aarhus og Galehuset

158 KOMMENTARER

 1. Vigtigt at ALLE bakker om op det her, fordi det er et problem.

  Men efter de 15 min – Så er vi igang drenge, fuld knald på!!

  • Det er squ da ikke klubben at I skal ramme – klubberne tjener mange penge på det her – så glem jeres protesteren og bak op om AGF —-

  • Kan I så ikke vente med at møde op til der mangler 30 min af 1.halvleg hvis I alligevel ikke gider bakke AGF op det første kvarter ? Eller endnu bedre: Donér pengene for billetten til AGF og hold jer helt væk !

 2. Jeg ser bestemt ikke det her tiltag som vejen frem.. Spillerne fortjener og har brug for fuld opbakning HELE kampen i gennem for at kunne lave det bedste resultat.
  Kunne man ikke lave nogle bannere eller sende et brev til ledelsen hvor man ytre sin holdning i stedet for at lade det gå ud over spillerene?

 3. Hold da kæft mand… Hvad sker der for Jer????

  hvis disse mandagskampe ikke fandtes var AGF ikke overlevet. Det er TV der giver os MANGE penge til klubkassen og dermed må vi også acceptere at vi får en mandagskamp i ny og næ….

  Det går ud og støtten til vores klub (heldigvis kun 15 min denne gang) – for helvede… ÅHHH!!!

  Vi lever ikke i 90’erne mere… Så lad vær med at opføre jer som børn!!

 4. Hmmm er det ikke ved at være en gammel og brugt metode!

  Både Aab og OB har også brugt den, men hvad har det hjulpet? Ikke ret meget

  Hvis der endelig skal sendes et klar signal så kontakt Divisionsforeningen eller få overbevist AGF´s ledelse at de skal gøre alt for at undgå så mange Mandagskampe

  Det der hjælper ingenting, og synes tildels at det er en smule plat.

 5. Jeg ser heller ikke grunden til hvorfor spillerne skal “straffes” de første 15 min – det er sgu da ikke deres skyld… Årsagen til at vi spiller om mandagen er, at vi kun er det hold der bliver set 3-4 mest i Danmark. Vi har så to muligheder:
  1. at spille os blandt de bedste i DK eller
  2. at lade være med at se os i tv, så vi falder ned blandt de hold der får lov at spille i weekenden. Det betyder dog, at vi også taber tv-penge….

 6. Det er vel netop ikke i “ny og næ” at AGF spiller mandag, da vi er en af de klubber, som der står i artiklen “straffes uforståeligt meget”.

  Godt initiativ!!

  • Hey Lafranz.. Du skriver det er et godt intiativ – men er du ikke en af bagmændene!? Du er trods alt talsmand for Nysir…

   Synes de er lidt snæversynet at boycutte – der er rigtig mange penge i den her tv-aftale

   • Hej Mike,

    Der er vel som sådan ikke noget underligt i at jeg synes det er et godt initiativ, men jeg burde måske havde gjort det klart at jeg godt viste der ville komme en udmelding. Her skal det dog lige siges, at det ikke er mig der har skrevet denne, så min kommentar, skal mere ses som “godt gået drenge”.

    Jeg er lige på job, så kan ikke gå dybere ind i diskussionen, men står 100 pct. indenfor det der står i ovennævnte teks.

    Jeg kan se der er andre af initiativ tagerne der er i gang med at tage debatten neden for. Men ellers vil jeg gerne diskutere det med dig en anden gang.

    – IMOD Mandagskampe!!

 7. Straffen hjælper ikke en pind, når tv smider så mange penge for tv-rettighederne er det svært at stille nogle krav til dem. Især efter aftalen med dem er underskrevet, det er ualmindeligt naivt at tro at man kan ændre noget ved at være pigesur.

  Det man i stedet for burde kæmpe for er i forbindelse med den næste medie-aftale, hvor der måske kunne være en ide at indføre en form for rotationsprincip. Men hvis det medfører en nedgang i prisen for aftalen på måske 10-20% så tror jeg at Divisionsforeningen betakker sig og lader højestbydende bestemme som nu..

 8. Det er simpelthen TÅBELIGT at I straffer klubben og spillerne på den måde.

  I får intet ud af det, udover en masse hovedrysten.

 9. Spillerne vil uden tvivl være underrettet om situationen, og en forklaring vil de også få. Hvis vi bare læner os tilbage og accepterer fordelingen af mandagskampe, vil det uden tvivl fortsætte med 15-20 mandagskampe om året – hvilket ikke er fair. Og nej bare fordi vi nu engang er det 3. Mest sete hold skal vi da ikke bare acceptere denne helt urimelige fordeling. Derfor ønsker vi denne maksimum kvote. Og jo, et boykot af denne slags kan helt sikkert hjælpe. Sidste gang vi gjorde det, og rent faktisk i den næste halvsæson kun havde 2-3 kampe om mandagen, var det fordi de havde lyttet til os fans, fortalte den kommercielle direktør i agf dengang. Vi fans har mere magt end vi tror! Derudover er det jo “bare” en opfordring, folk kan støtte op om det eller ej, men det her er forklaringen på hvorfor de 2 fraktioner indstiller stemningen i de første 15 min. Men som sagt lad os give den ekstra gas efter de 15 min!

  • forstår godt protesten, men den skal ikke komme i første kamp efter oprykningen. Der er det vigtigere at vise spillerne at vi er der for dem. Vi har ikke spillet en mandagskamp i et år, så den første kamp kan man squ godt støtte hele vejen igennem. Jeg har ihvertfald tænkt mig at larme lige så meget jeg kan

 10. Man må spørge hvad formålet er. Hvis det er, at vi som fans ikke bryder os om mandagskampe, må man vel sige at det budskab allerede bør være nået frem til rette vedkommende.

  Prisen for denne demonstration er at vores hold giver afkald på den kæmpe fordel vi har af vores hjemmebane, hvor især et hold som Lyngby sagtens kunne blive rystet af larmen og opbakningen til vores hold de første 15 minutter. Jeg vil gå så langt som til at sige, at det kostede os flere point i vores nedrykningssæson.

 11. Grunnet – AGF kan da ikke gøre noget ved dette problem, så protest hjælper ikke.

  Dette drejer sig om økonomi!!!

  Du får lige et spørgsmål:

  Hvis du fik følgende mulighed:

  Hop på 1 ben i 10 min søndag kl. 15.00 for 100000 kr. – tv betaler dig eller de synes du skal hoppe på et ben 10 min mandag kl. 19.00 for 200000 kr.

  Hvad gør du????

 12. Come on drenge!! Var det ikke bedre at nå til smertegrænsen inden vi hyler??? Der er en skæv fordeling af disse kampe men jeg vil hellere have klubben eksponeret godt (uden konkurrence om mandagen) end at skulle kæmpe om seere mod FCK, BIF og OB på samme sendetidspunkt.
  Desunde mener jeg også at timingen til den ALLERFØRSTE mandagskamp, den ALLERFØRSTE suppekamp efter nedrykningen er helt og aldeles forfejlet. Folk kommer for at fejre oprykningen ikke kæmpe imod mandagskampe.

 13. Mon ikke spiller overlever de første 15min uden opbakning?
  Hvorefter de får dobbelt gas ?!

  Godt initiativ drenge !!

 14. NU må i fandme snart til at stoppe, det her i premieren mod et svagt Lyngby hold. Den skal fandme have gas fra 1 minut, de 15. min. stilhed hjælper jo nul og en dyt, så kære fraktioner, stop nu det pis med de 15. min. og støt op om AGF i stedet, ses mandag!

   • Det har du tydeligvis Anders Kristensen, du ved tydeligvis hvordan man er rigtig fan, ved ikke at støtte sit hold FLOT!

    • Magter godt nok ikke at gå i en længere diskussion om det der, men din holdning er 100% respekteret. Du støtter holdet på den måde du vil, andre gør det på en anden måde. Mandagskampe gør det til en kæmpe udfordring at støtte vores elskede klub grundet skole/arbejde. Vi kan jo forfanden ikke bare læne os tilbage og acceptere som små usle får.

     Bakker 110% op om det her – men så kræver det fandeme også en stemning på aller højeste niveau resten af kampen, samt efter slutfløjt.

 15. Jeg citerer et banner set til mange mange kampe:

  “SYNG ELLER SKRID!!”
  Det er kraftedeme den første kamp efter tilbagevenden til Superligaen – Vi skal fandme vise at vi hører til!! Mandagskampene er jo, desværre, kommet for at blive, og jeg er selv modstander af det, men der må sgu være andre måder at vise utilfredsheden på – Nu har vi jo set at det her “strejkepjat” ikke har nogen som helst form for effekt,,,

  Hvis vi vil vise et signal for at vi er modstandere af mandagskampe, så må man jo bare blive væk og få AGF til at gøre noget ved mandagskampene grundet manglende tilskuere..

  Kort sang “Syng eller skrid”

 16. Det gør i simpelthen ikke!! Det er vores første kamp i suppen vi skal byde de nyindkøbte spiller velkommen og fejre at vi er tilbage! Hvis i gør det en anden kamp for i min opbakning men fandme ikke i den første. Jeg råber fra 1.min til kampen er slut basta!!

 17. fanme nej, det er jo det sædvanlige barnepjat fra den kant, ikke til den første hjemme kamp der skal spillerne have den bedste modtagelse så kan i pakke jeres pigesure pis et andet sted hen
  det ændrer alligevel ikke en skid viasat er da bedøvende ligeglade med det.

  Ingen over klubben (ring a bell)

 18. Jo, AGF har et valg, det er dem som godkender aftalen. Som jeg skriver i første besked, kan de sagtens gå ind og påkræve et mindre antal mandagskampe. Og mht til dit spørgsmål, som jeg mener er en smule søgt og ikke kan sammenlignes på nogen måde med AGF, da de ikke er efter min mening, bare er en forretning som skal have flest mulig penge på alle bekostninger. Det minder mig lidt om jan Christensens kvalmende udtale at mandagskampe passede ham fint, da det passede perfekt for sponsorene. Jamen hvad med fansene, som klubben lever og ånder af? Hvad så hvis vi fik flest penge, og det passede sponsorene bedst onsdag nat? Skulle vi så ikke bare spille der for så, kan vi være med i toppen? Ved godt det er en lidt overdrevent sammenligner, men i ved princippet. Og som sagt hvis i mener valget er forkert må i da bare støtte holdet som normalt i de 15 min, dette er vores valg.

  • Vores valg? siger du, men hvad så med alle idioterne der står og siger vi skal holde kæft de første 15min. Bliv nu bare hjemme idiot.

   • Hvad med at du bliver hjemme, undskyld utrykket, men fede hat. Med sådan en som dig, vil vores fanscene dø indenfor et par år, hvis vi bare skal lalle og være glade hele tiden.

    Man er nødt til at stille sig kritisk over for nogle ting, og her er en problemstilling som er værd at arbejde på, fordi der kan ske ændringer, ligesom vi så sidste sæson!

  • Nej AGF har ikke et valg nu. Aftalen er på plads. Forhandlingerne om den næste tv-aftale er så småt begyndt. Her kan de forsøge at få indflydelse på tingene. Men ingen boycut i første kamp. Vil opfordre alle til at synge og skråle så højt de kan hele kampen igennem

   • Ja enig med Salling der kan ikke ændres på det nu så støt da for pokker op den første hjemmekamp, i stedet for det her pjat der ikke ændre noget.

 19. Hvis vi stiller os til at råbe, så vil der jo være en stor gruppe der vil råbe ad os og kalde os for “ikke rigtige AGFfans”, som de plejer… Til en kamp for et par år siden mod enten OB eller FCM, udvandrede en stor stor gruppe, og råbte på vejen at de som ikke gik, var nogle lortefans…

  Vi savnede ikke dem der gik!! Syng eller Skrid….. Ingen over klubben

 20. HEY!!!

  Jeg vil gerne bede ALLE om at føre en sober tone i denne debat – ellers må vi lukke for muligheden, hvilket vil være synd da der burde være plads til sådan en diskussion!

  Stram op – det gælder hele vejen rundt uanset ståsted i denne sag!!

  Mvh Søren, redaktør AGFFAN.dk

 21. Jeg er enig med størsteparten herinde. Det er nyttesløst ift at ændre på mandagskampene ved at lave sit-down strejke. For så vidt enig i at fansene er det vigtigste. Uden dem, ingen opbakning, ingen klub. Men sponsorerne og tv-pengene betaler profilernes løn, og det er dem vi kommer for at se. Vi starter en ny sæson i den bedste række og har tørstet efter at komme igang, så der skal da være så meget fucking larm som overhovedet muligt fra tribunerne.. !! Kom nu og vis hvad I er lavet af !!!

 22. Den her opfordring kan siges meget kort, til jer der åbenbart tolker den forkert.

  1) Du tier stille de først 15 min, hvis du vil være med til at gøre opmærksom på et problem, som rammer rigtig mange af dine MEDFANS, og derfor giver den alt hvad du har for spillerne.

  2) Du synger som du plejer, og er ligeglad med mandagskampe, og hvad det kan få af konsekvenser for dine medfans.

  Sværere er det ikke.

  Desuden er flere af spillerne underrettet om boykottet.

  • Men kære Anders i de sidste 2 år har dette tiltag været i brug, uden at det har ændret noget, hvorfor blive ved med at ødelægge stemningen, og så til en sæsonpremier?

    • Det kunne, muligvis, også tænkes at AGFs kampe i foråret 2010 bare ikke var lige så gode for tv2 sport at få fat på.. Det kan godt være at boycutsne havde lidt at sige, men at sige at du VED at det var boycuts og KUN det der gjorde det, er måske at overdrive en smule ;)

     • Nej, for på baggrund af aktionerne mod mandagskampe proklamarede Jan Christensen, at han ville tage det op med Divisionsforeningen, hvis det fortsatte. Den udmelding tog Divisionsforeningen tilsyneladende til sig, og gav os et markant færre antal mandagskampe det efterfølgende forår.

     • Hvilket selvfølgelig har været i samarbejde med Viasat, hvis nogle skulle begynde at fluekneppe den lille detalje.

     • Det har jeg svært ved at se passe Yalle.
      Jeg har ikke hørt fra nogen at divisionsforeningen har gjort noget.
      JC har også kommenteret i år at han byder Mandags Kampe velkommen.
      Det er tv-stationerne der byder ind på kampene tv2sport har tredje valg og derfor valgte de det der var bedst at se på. Husk på at OB gjorder ligeså meget ud af det som os og det hjalp jo ikke dem, hverken i 2009-2010 eller 2010-2011 sæsonen.
      Så hvorfor skulle AGF’s aktioner ha’ hjulpet?

  • og hvis det skulle have hjulpet for os sidste gang hvorfor er det så tilbag ved det gamle igen. Viasat er jo fucking ligeglade med stemningen de vil bare have flest seere så de vælger AGF

 23. Hvis der skal laves et boycut så skal det sgu også være ordentligt.. Enten kunne man vente udefor stadion, eller under tribunen, de første 15 minutter, for så at komme ind og give den gas, eller man kunne blive helt væk.. Det er der meget større signalværdi i…

 24. Men hvis vi er nogen der trodser det og synger fra start kommer der råb om at vi ikke er rigtig fans og at vi skal holde vores kæft!! Det værste er at i ikke acceptere hvis folk gerne vil godt ind i den første kamp i suppen med at synge danse og råbe.

 25. Sjovt hvor lidt der skal til før folk brænder helt sammen oppe i hovederne.

  Men sidste gang vi praktiserede 15 minutters boykot til kampene viste det sig faktisk at have en effekt, eftersom vi det efterfølgende forårs fik tildelt et markant mindre antal mandagskampe. Vi fik rettet fokus på problemet, og fik endda fans fra andre klubber med på den.

  Mandagskampe er måske intet problem for folk, der kun kommer til hjemmekampene. Men hvis vi skal holde en nogenlunde stabil opbakning på udebane, så er mandagskampe virkelig en hæmsko. Og en massiv opbakning betyder virkelig noget for spillerne. Det har flere af dem tilkendegivet.

  Og drop nu alt det smagsdommer pis med at være bedre fan end andre. Al respekt til dem som bare ønsker at støtte holdet, men synes godt nok også man bør respektere de folk, der forsøger at forbedre forholdene for os fans.

  • Vi er da helt enige om at mandagskampe er noget fanden har skabt.
   Men at boycutte i første kamp i Superligaen på hjemmebane – det er godt nok ikke smart
   Inde op gf-forum er der én som foreslog at man istedet anskaffede sig nogle vuvuzelaer, som man kunne bruge til demo mod mandagskampe fremover – det rammer tv-seerne istedet for klubben

 26. Vi er vel også en del familiefædre der må lade knægten blive hjemme, så mandagskampe er da heller ikke min favorit. Men der findes da større problemer at rode med.
  Jeg mener at vi som fans skal acceptere at tv-pengene råder i superligaen og dermed acceptere de mandagskampe.
  Hvilke problemer er store nok til at man vil gøre så stort et nummer ud af de mandagskampe ?

 27. Støtter fuldt op om aktionen. Kender mange børne familier der ikke kan komme på stadion fordi det bliver for sent. Så selvfølgelig skal der et max. på hvor mange mandags kampe klubben kan få.

 28. Sku da ikke i første hjemme kamp tag jer sammen.næste mandags kamp ville være ok med mig. Og Anders hvem tror du lige du er ? Talsmand for alle der holder med agf

 29. Lad det være sagt med det samme, at jeg er forhærdet modstander af mandagskampe og ville under normale omstændigheder bakke op om initiativet, men tidspunktet er ganske enkelt forfejlet. Det er første hjemmekamp og holdet har brug for den mest optimale start på sæsonen med fuld gas på tribunen og 3 point.
  Dernæst synes jeg det skinner lidt igennem at mandagens boykot er i sympati med Lyngby, men hvis ikke de også deltager i boykotten er det hele jo temmelig vandet. Dernæst tvivler jeg stærkt på, at Lyngby vil boykotte stemningen hjemme når vi besøger dem … en mandag.
  Har man sagt A må man også sige B og C. Jeg forventer derfor lignende vandede tiltag i Horsens og Silkeborg.
  Denne slags punkt boykotter har jeg kaldt vandede for de har overhovedet ingen effekt. Der er brug for nytænkning af meget markant grad – Noget der vil blive snakket om og som vil vække opsigt. Der skal hele tribune Danmark gå sammen og lave total boykot i samme runde uanset hvem man møder. Boykotten skal være udeblivelse under hele kampen i alle kampe i den pågældende runde og drop så det med at gå hjem og se den på TV. Det er antallet af TV seere der bestemmer hvilke kampe der vises – så derfor drop TV i selvsamme runde.

  Noget der iøvrigt pisser mig helt af er, at man fremhæver nogle få grupperinger, og behændigt undlader at nævne fanklubben som en vigtig faktor i Aarhus, men det er en helt anden diskussion.

  Slutteligt håber jeg at man vil respektere at der er mange som ønsker at give den gas i de første 15 minutter og derfor ville de respektive folk / grupperinger vinde stor respekt ved i stedet helt at udeblive de første 15 minutter. Det vil stadig kunne mærkes på tribunen, men vi vil undgå at nogle føler sig presset til ikke at synge bl.a. som følge af “shhh” og “hold nu kæft” bemærkninger.

 30. @Anders: Dit postulat er da ramt helt ved siden af. Jeg er bestemt ikke fan af mandagskampe – men har tilgengæld glædet mig til denne kamp i et helt år og af den grund vil jeg gerne være med til, at levere den fedeste stemning man kan forestille sig.

  Jeg har siddet til mange mandagskampe, hvor vi ikke har sagt et kvæk i det første kvarter og gør det gerne igen! Men netop denne kamp har så overordentlig stor betydning, for os som fans, for spillerne – ikke mindst de nye – og for klubben og derfor kan jeg da kun opfodre til, at vi i denne kamp står sammen både før, under hele kampen og efter kampen!

  At jeg gerne vil synge det første kvarter i DENNE kamp, betyder bestemt ikke, at jeg “er ligeglad med mandagskampe, og hvad det kan få af konsekvenser for dine medfans.”

  SVÆRERE ER DET IKKE!

 31. Som flere andre er jeg ganske uenig i måden man vælger at gribe dette an på. Uanset om spillerne er informeret om det så er det jo klart, at man netop bruger dem som midler (gennem den manglende opbakning) for at nå ens eget mål. Dette synes jeg ikke er i orden. Såfremt man gerne vil have ændret situationen mener jeg, at man skal arrangere et møde med relevante personer fra AGFs ledelse (evt. opfordre fans fra andre klubber om at gøre det samme i deres klubber) så den næste aftale netop evt. kunne indeholde en kvote-ordning eller lignende. En voksen og sober måde at vise sin utilfredshed ved at indgå i en dialog – ja det er vel nærmest en demokratisk måde at ordne tingene på? ;-)

  Derudover er jeg slet, slet ikke enig i, at andre bare kan synge, hvis de mener, at det er vigtigere at støtte spillerne i denne første kamp siden den unævnelige sæson (selvom dette måtte være begrundelsen). To forhold gør dette yderst besværligt:

  (1) Som andre har nævnt har det tidligere ført til, at man blev set ned på, råbt ad eller lignende, hvis man ikke deltog i lignende aktioner. Dette gør det selvfølgelig meget svært, hvis man gerne vil starte lidt stemning, men så bliver mødt af buh’en.

  (2) De fanskabende

  • … fraktioner må endelig ikke undervurdere betydningen af, at de netop er stemningsskabende fraktioner. Personer i denne gruppe bærer en stor byrde i forhold til stemningen på stadion og den kan man ikke bare lige erstatte. Hvis præsten, organisten og koret har besluttet ikke at synge nogen salmer kan det jo også godt være lidt svært at komme igennem med 537, ikke?

   Jeg mener klart, at man med denne aktion straffer de forkerte på et helt forkert tidspunkt. Ikke kun spillerne, men også almindelige fans, der kommer til de fleste kampe og gerne vil nyde en god stemning samt råbe med på GF klap-klap-klap. Deres oplevelse af den første suppe-kamp i nærmest umindelige tider underkendes jo også af denne aktion (hvilket så igen kan medføre, at de ikke kommer næste gang da de ikke er så politiske, de vil bare gerne se fodbold)

   Mit råd vil derfor være: hold politikken og demonstrationer væk fra stadion og lad os se noget (suppe)-bold!

 32. Er klar til at gi den fuld skrue på mandag.første hjemme kamp er sku ikke særligt klogt at vælge til denne aktion. alle der ikke er.i kan jo stå og “strejke” udenfor stadion

 33. Må melde mig i koret af folk der er uenige og uforståelige overfor at vi endnu (endnu) en gang forsøger os med denne “strejke”. Den hjælper ikke noget og det eneste den går udover er spillerne. Det er første kamp efter 1. div, så lad os da give den fuld gas fra 1. minut.

  Hvis i endelig er SÅ trætte af de mandagskampe så find da på noget nyt og langt mere effektivt, det her hjælper intet og så længe der er så mange penge på spil tvivler jeg på det kan ændre noget. Faktum er at vi får de mandagskampe, det er ikke jordens undergang – kan da godt se det federe i en lørdag eller søndag i sær i forhold til udekampene(billigere togbilletter om mandagen fx :-)), men så slemt er det heller ikke. Virker lidt som om det er noget i har kørt lidt op og som i nu vil have jeres vilje med selv om det med stor sandsynlighed ikke er muligt. Prøv noget nyt og anderledes som ikke nødvendigvis deler AGF fans i to grupper for det er yderst unødvendigt før denne vigtige sæson som i selv nævner. Synes det er yderst problematisk at i lægger et forventningspres om at “strejken” skal følges hvis man “respekterer” sine medfans.

  Tænk på alle dem rundt omkring i verden der har lidt større problemer at skulle forholde sig til end mandagskampe ;-)

  Fuld gas mandag

 34. Beklager min måske tildels smarte bemærkninger, og hurtige one-liners, og min mangel på respekt for medfans.

  Alt dette kunne dog være undgået, hvis folk ikke var for hurtigere til at skyde med skarpt. Folk der kalder initiativ tagerne for fjolser, idioter og at “de skal bare holde sig væk” – Det gør mig sgu vred. Der er altså nogen folk (heriblandt mig selv – derfor reagerer jeg sådan) der bruger rigtig megen tid og penge på alt hvad der rører sig omkring AGF.
  Hvor er takken for alt den visuelle opbakning? Hvor er takken for de fede tifoer? Hvor er respekten for de folk, som nogenlunde sætter dagsorden for Speakers når det koger?

  Der er sgu mangel på respekt i, og omkring fanmiljøet i AGF, og det skal vi have vendt, hvis vi skal fortsætte eller opbygge, en ny positiv udvikling.

  Ses mandag – boykot eller ej.

  • Stor stor respekt for det arbejde der bliver gjort.. syns fandme det er fedt…

   Når det er sagt, så må I, som gør et stort arbejde, men som er vildt imod mandagskampene, acceptere at dette er den første kamp i Superligaen i cirka en evighed, og I må acceptere at der er fuldt ligeså store AGF-fans som inderligt er nødt til at give max gas i HELE kampen! Det skal man sgu have lov til, uden at man bliver kaldt for idiot, og uden at blive bedt om at holde kæft..

   Eventuelt kunne I som vil boycutte, blot stille jer under tribunen til at starte med, og efter et kvarter komme og joine os andre – Dét ville være et signal om hvad AGF ville mangle hvis I blev helt væk..

 35. Hvor er jeg dog enig med Forfandenda!!!
  Det er meget dårlig timing at “strejke” netop i årets vigtigste sekunder!!!
  Netop i de sekunder, hvor de løber på banen, da har De Hviiee fortjent det allerstørste larmende bifald nogensinde for deres tilbagevenden til Superligaen.
  KOM SÅ DE HVIIEE!!!

 36. Jeg vil også melde mig i koret af folk der mener tidspunktet er forfejlet. Jeg har ventet et langt år på at kunne gå til superliga igen på Århus Stadion også skal jeg påduttes at være imod mandagskampe igen til den kamp jeg har glædet ALLERMEST til det sidste år. Lad det være sagt: Jeg er IMOD mandagskampe men til den allerførste hjemmekamp, til den kamp hvor vi skal vise vi er tilbage, så skal jeg starte med at sætte mig ned og være stille fordi “vi” er imod mandagskampe. Det er er der vist ikke nogen der er voldsomt meget for som fodboldfan, jeg kan ikke argumentere imod en aktion, men til denne her kamp er det sgu malplaceret!!!!!!!

 37. Nu er vi endelig i superligaen igen, lad os da bakke op om drengene på banen ! Vi skal vise at Aarhus er tilbage i bedste stil og ikke være tøse-sure over en mandags kamp ! LOYALITETEN DEN VARER EVIGT SÅ KÆMP NU FOR HVIDE OG BLÅ !

 38. Nu mangler vi bare “Imod KRIFA”-folket stiller sig op foran stadion, så fremstår vores tilbagevenden til Ligaen satme positiv! Fantastisk timing!

 39. Når nu der er så mange der syntes at det måske var en bedre ide en anden mandag, er det så noget i tage til overvejelse? eller er det helt fastlagt?

  Mener selv at i burde vente med lige præcis denne aktion.

  Uanset hvad så ses vi mandag.

 40. Det står nok blandt kommentarerne, men gider ikke til at læse alle 70 igennem.
  Hvad kommer der af bannere og hvad skal der stå på dem?
  Ellers et fremragende tiltag. Støtter 100 % op om det!

  • det ville da værre forfærdeligt da kampene skal spredes over længere tid så de kan vise flest mulige kampe

 41. Nu har jeg ikke kommenteret det her før. Men vil lige give min mening.

  Respekt til dig Anders. Det er altid rart at se en tør undskylde og komme med en begrundelse som du gør. Det kan mange lære af.

  Kan godt forstå dig på mange punkter. Men du skal tænke på at speakers corner er et stemningsområde. Derfor forventes det at der er stemning. Og der er så en gruppe der har valgt at lede troperne. Det kan man ikke takke for efter hver kamp. Men man kan takke jer for de ekstra og store initiativer som i står for (fan march og tifo osv.)
  Men når i gør noget ekstra og resten/ eller største delen af speakers ikke er enige, så må i tage imod kritik. (selvfølgelige ikke tilsvinger) Tag i mod kritikken se på mulighederne og tage det op til overvejelser. Ellers vil resten af speakers ser på jer som et pigesur regime, der bare stiller jer på bagbenene når det ikke går jeres vej. Folk plejer jo at blive svinet til, hvis de ikke gider jeres initiativer. Respektere at folk ikke er enige med jer.

  Og til jer der ikke er enige med Anders og co…. Sig det forhelved på en på måde. Kom med en kritik de kan bruge og begrund jeres meninger. Det med “bliv væk” eller “idioter”. Det gavner ingen!!

  Jeg er også meget imod fodbold på mandage af flere grunde.
  Men jeg har dog glædet mig som en sindssyg til den første kamp.
  Og synes det er synd for klub, spillere og andre fans at nogen ødelægge deres superliga start.
  For spillerne og klubberne er det jo lige meget om de spiller søndage eller mandag. Det er jo deres arbejde begge dage anyway. Hvor imod vi andre skal have fri fra arbejde, droppe læsningen til vores studier osv for at se kampene.
  Så det er udelukket for vores egen skyld vil vil have det ændret. Derfor skal vi også selv gøre det store arbejde.

  Yalle siger at det hjalp for 2 år siden. Så må man tage sine farvede briller af kigge på fakta og tænke:
  Hey har vores 15 min stilhed ødelagt noget for tv-seerne og stationerne? Nej, det rør jo ikke dem.
  Har klubben været ude og brokke sig til tv-stationerne? Nej, de får jo gode penge for mandags kampe.
  Har der været nogen indikationer fra klub/tv-stationer/DBU om at aktionerne har virket? Nej, det er jo kun en lille gruppe fans og små aktioner der i bund og grund ikke gør dem noget.

  Jeg har ikke set eller hørt nogen sige at det var pga aktionerne.
  Derimod har jeg hørt at tv-stationerne har første/andet/tredje-valg system.
  I starten af sæsonen gjorder AGF det godt. AGF blev blæst meget op i medierne. Og AGF var/er en af de 4 største tilskuer og seere klubber. I slutningen af sæsonen begyndte AGF at skuffe og spille elendigt fodbold.
  Så må tv2sport jo tænke:
  Hvor mange gider at sidde hjemme i sofaen og se dårligt spil og triste midterkampe. På det tidspunkt anså man jo AGF for at være en klub uden nogen chance for at rykke ned eller spille med om Europa
  Hvis du kigger rundt i hele landet, vil seerne heller se top kampe med flot spil, og med klubber der kan spille med om Europa. Derfor har tv2sport selvfølgelig valgt at vise OB’s kampe hen mod slutningen af sæsonen.
  Med andre ord, det har nok ikke været aktionerne, der har gjort at TV2sport ikke viste AGF. Men derimod muligheden for seer.

  Det kræver meget mere end 500 personer der sidder og holder kæft. Det vil kræve et stort samarbejde imellem fans af alle klubberne, klubberne selv og tv-stationerne.

  Jeg synes at hver klubs fans i stedet skal lave en gruppe hver for sig, eller fælles gruppe. Disse grupper skal med hjælp fra frivillige, samle underskrifter til kampene ved alle indgange/udgange. Så skal de tage underskrifterne med til forhandlinger med klubben.
  Underskrifts indsamlingen kan jo blive gjort på 2 måder, “Helt imod mandags kampe” eller “Bedre fordeling af mandags kampe”. Det er jo ikke sikkert at alle vil skrive under på “Helt imod mandagskampe”. Fælles er så, at hvis der ikke bliver gjort noget, vil personerne bag underskrifterne have givet en sympatierklæring som kan føres ud til en evt boykotning af mandagskampene. Det skal folk selvfølgelig vide inden de skriver under.

  Med det i baghånden vil man kunne forhandle med klubben/klubberne, som i bund og grund er ligeglad med at 500 fans ikke siger noget eller ikke er der. Men hvis der derimod er 40-50% af deres fans, der giver til kende at de er klar til en boykotning, så vil det være for mange fans til at klubben kan ignorere det og derfor har “imod mandagskampe”-gruppen/grupperne en god forhandlings faktor. Så kan man aftale at klubben/klubberne sammen med en eller flere fan-repræsentant har et møde med tv-stationerne.

  Det er i min verden det eneste der vil hjælpe.

  • jeg sidder og trykker eftertrykkeligt på Enig-knappen!! Den går helt i stykker :D

   Synes det er klart det bedste indlæg jeg har set i denne lange liste af kommentarer, og jeg kunne vitterligt ikke være mere enig :)

 42. jeg synes ikke det passe ind nogen sted i en åbnings kamp for agf så jeg synes af helle hold skal kun mærke 12 mand i der kamp og det skal være så de nye spiller skal kun mærke af fanse der bag dem helle kampe på mandag

  kom så de hvide

 43. Helt enig i det vil kræve mere end det her at ændre den totale kamp mod mandagskampe. Det må vi se på hen af vejen.

  Men JO sidste gang, vi protesterede så var jeg efterfølgende til de halvårlige fraktionsmøde med AGF,s ledelse, hvor den daværende kommercielle direktør Jørgen Noes, fortalte mig at de virkelig havde taget vores protester op til overvejelse, og det var grunden til de havde taget kampen op med Viasat og bedt om langt færre mandags kampe. Det sagde han ordret til mig.

  Jeg respekterer også alle folks holdninger, men min holdning er at en protest i denne kamp virkelig vil sætte fokus på problemet. Alle forventer stor opbakning fra start af, og at der så laves en aktion netop i denne kamp, vil virkelig være overraskende.

  • ‘Men JO sidste gang, vi protesterede så var jeg efterfølgende til de halvårlige fraktionsmøde med AGF,s ledelse, hvor den daværende kommercielle direktør Jørgen Noes, fortalte mig at de virkelig havde taget vores protester op til overvejelse, og det var grunden til de havde taget kampen op med Viasat og bedt om langt færre mandags kampe. Det sagde han ordret til mig.’
   Var det så ikke en idé at vente en omgang og se om vi får tildelt en bunke mandagskampe igen. Ved godt at vi har 3 ud af de første 7 kampe. Vil man tages seriøst, så må man afvente udkommet af sidste forhandlinger

 44. Super fedt intiativ. Vil hellere end gerne støtte op om det, men er så uheldig at arbejde om aftnen i hverdagene, så jer der kommer skal gi den max gas efter de 15 minutters (forhåbentlig) rolig boycut. Go kamp til alle!

 45. Overraskende er efterhånden det sidste man kan kalde et stemningsboycut på en mandag! – Det er en gammel traver, brugt af snart alle større klubber.

  Opklarende spørgsmål til initiativtagerne:

  Gør det ikke indtryk, at så stor en procentdel af jeres medfans – som normalvis er imod mandagskampe – mener at timingen af denne aktion er fuldstændig forfejlet? – og i såfald, ønsker I internt at revurdere datoen for boycuttet?

  Har I også tænkt jer tilsvarende aktioner de resterende mandagskampe?

  Udekampe en mandag er det største problem, hvad med at sætte ind der i stedet for?

  Jeg synes det ville være brandærgerligt, hvis de fraktioner som ofte er forgangsmændene på tribunerne (og en stor tak for det!), lader denne modstand være overhørig. Hvad skal det så ikke blive til med (det knaldgode initiativ) SamltetForAarhus?

  Mvh. R

  • Det med at det er værre med udekampe er for dobbelt moralsk.
   Hvorfor skulle det være værre for os fordi vi skal spille ude? det er jo ligeså galt for Lyngby der nu skal helt til Århus på en Mandag.

   Enten er man for eller imod mandags kampe, Ikke kun imod mandags udebane kampe.
   Men ja. Hvis man gør det engang, skal man gøre det hver gang. Og det har jo vist sig at det ikke har givet noget resultat.

   • Nu skrev jeg som jeg gjorde, fordi et indlæg – fra et medlem af en af fraktionerne – kommenterede på at udekampene en mandag var de værste, og dem man ikke kunne komme til. Ud fra betragtningen om, at AGF igen har fået uhensigtsmæssigt mange mandagskampe ift. andre klubber, synes jeg ikke det er spor dobbeltmoralsk at tage udgangspunkt i det (jeg siger ikke, at det ikke er ligeså galt for Lyngby). Jeg tror nemlig ikke på, at mandagskampene bliver helt og aldeles afskaffet! Derfor kan man godt opponere imod fordelingen af dem.

    Mvh. R

 46. – Supplement til ovenstående:

  Citat fra Håland vdr. tilskuere i AGF:

  “Det var en helt fantastisk opbakning til en træningskamp – og en af de ting, som absolut tiltalte mig, da jeg valgte at skrive kontrakt med klubben. Man kan virkelig mærke, at Aarhus er en fodboldby, og opbakningen i kampen mod Randers viser, hvilken betydning, AGF har for byen. Jeg glæder mig helt enormt til at spille foran et fyldt stadion og håber selvfølgelig, at jeg allerede får mulighed for at opleve det i sæsonpremieren mod Lyngby.”

  Jeg håber at alle er med til at give den fuld gas – også Nysir og Galehuset!

  Mvh. R

 47. Jeg er imod mandags kampe, det udgør et stort problem på udebaneturene og for agf fans bosat uden for Århus. Og jeg er helt enig i at der skal gøres noget, er ret sikker på at kampen nok skal blive vist på tv og derved sikre de ekstra penge
  (De skal nok få plads til en ekstra kamp om lør / søndagen hvis der er mindst 10 – 20.000 der gerne vil se den, så længe der er penge i det! Kampen sikkert bare kunne vises på tv2 sport..)
  MEEEEEEEN når det så er sagt så syntes jeg at det er en rigtigt dårlig ide, at gøre det når vi spiller den første kamp i superligaen efter 1 år? Skal de nye spiller ikke se hvad Århus står for?

  Hvem er kommet på denne lidt dårligt planlagte ide til premieren? Hva med et banner, eller andet visuelt? Dette er ikke noget der er aftalt i fælleskab i galehuset.. Er det Nysir?

  Bridrag til stemmningen eller se kampen på tv..

  • Helt enig.

   Og det er ikke kun et problem for Os AGF fans. Klubben går også glip af de “få penge” der trods alt er penge, der kunne komme i kassen hvis Lyngby ikke skulle rejse så langt for at se en premiere kamp.

   Og den med “Bidrag til stemningen eller se kampen på tv”
   Den er jeg ikke enig i. Så skal hele A tribunen jo blive hjemme.

 48. Tror det handler om, at hvis budskabet overhovedet skal have nogen brugbar effekt, så kræver det, at man konsekvent gør det til alle mandagskampe, og ikke bare lige vælger dem, man synes er mest passende.

 49. Hvis man reelt vil arbejde på rimeligheden i en fordeling af mandagskampe mellem klubber – og samtidig få flere med på idéen, tror jeg man skal gå lidt andre veje. Tiltaget til åbningskampen her er for arbitrært og dårligt timet, det går ud over spillerne og klubben.

  Forslag:

  Man kunne eventuelt lave et banner med teksten: “Mandagskamp nr. X – hvor går grænsen?” (og derefter boycutte stemningen i x antal minutter ved hver 3. eller 5. mandagskamp) – det ville give mening for mig, og sikkert også mange andre. På den måde ville alle kende grunden til en manglende stemning i netop den kamp.

  Mvh. R

  I min optik ville det være et stærkere signal

 50. hader også mandagskampe men jeg har sgu glædet mig helt vildt til at opleve stemningen i 1 år nu, kan vi ikke gøre det fra næste mandagskamp, også på mandag være lallende glade for at være i suppen igen…

 51. Min kommentar til ovenstående manifest er, at det er en ufattelig selvmodsigende og stupid idé at arrangere en “nul-stemnings-demonstration” i de første 15 minutter af kampen på mandag!

  Hvorfor sidder jeg så i C1-øvre området?
  Svar: Fordi jeg elsker stemningen i Speakers Corner og her er tæt på alle jer mest inkarnerede fans, der (næsten) altid giver den fuld gas til kampene…

  Jeg er ikke med i nogen af fanfraktionerne, men til alfahannerne i disse vil jeg blot sige:
  Overvej det nu lige en ekstra gang…
  Hatten af for alt det arbejde i udfører for alle os “medfans”, men en demonstration på mandag er som sagt malplaceret… Det skal da være årets festaften i Aarhus… ikke kun i 75 minutter.
  I øvrigt har de fleste af os jo alligevel sommerferie på mandag.

  Nej, gennemfør i stedet for demonstrationen til den anden mandagshjemmekamp, så får I mere opbakning til projektet, og så har seerne det også friskt i erindringerne… hvordan stemningen kan være i Aarhus. På mandag skaber det blot splid og splittelse mellem fansene.

  Og til alle jer “medfans”:
  Nu må I ud af starthullerne og fortælle “generalerne”, at denne gang går de for vidt.
  Man kunne jo for sjov lave en afstemning blandt “undersåtterne” i fanfraktionerne om, hvorvidt initiativet er en god idé eller ej.
  Jeg er sikker på, at det ville blive et rungende nej…
  Hmm… Måske man kunne opsætte en storskærm ude i parken ved Psykiatrisk Hospital.
  Så kunne de, der vil demonstrere på mandag, jo se kampen dér… :-)

  Nej, kom nu alle der holder med de hviiee:
  Lad os larme for vildt på mandag og give spillerne den fulde opbakning, som de fortjener!!!
  KOM SÅ DE HVIIEE!!!

 52. Hallo! Drengene er lige rykket op i superligaen og de skal have vind i ryggen hele vejen igennem! Ligesom vi gav dem i 1. division – det andet er barnligt og I kommer ingen steder med det!

 53. kom nu

  det er nu vi skal vise vi er tilbage i Superliga

  med af står bag spiller på mandag s kampen

  vi skal vise hva gf s fanse kan og vise vi er 12 mande altid er den for spiller lige meget om det er en mandag s kamp elle en søndags kamp så kom nu gf

 54. Come on gutter, tvet vil aldrig ændre pga. 15 min. stilhed.

  Har selv den filosofi at lige meget hvad så er kampdag en hellig dag, og alle andre ting må gøresfør eller efter. De hviie vil altid komme først.

  Man planlægger sig bare ud af det! >Fuck om det er Lørdag, søndag eller mandag.

  Jeg vil altid være der!!!

 55. Drop det nu bare …
  Og gør det en kold mørk mandagsaften i efteråret, men for fanden ikke i 1. kamp!
  Vi har ventet i FUCKING ÉT ÅR på at vende tilbage i superligaen .. lad os nu bare give den gas fra første fløjt! og blæse et ny-organiseret Lyngbyhold bagover!!
  Kom så de hviie!

 56. Til kongerne eller måske rettere diktatorerne i de to fanfraktioner:

  Det er rigtigt, at det ville ikke være det samme uden jeres indsats, men I har dælme tabt skeen denne gang!

  Hvorfor vil I spolere aftenen for alle os i Speakers Corner, der har set frem til denne aften i mere end et år nu?

  Utroligt hvad I vil have jeres medfans med til.

  Det passer jo ikke, at dem, der vil synge og give den gas fra første minut bare kan gøre det…
  Der bliver buhet og tysset med schhh…. og så videre, så de fleste retter ind og tier stille…
  Synd for spillerne, synd for klubben, synd for fansene…

  Og Viasat er da skide ligeglade…. det ender sågar med, at de får flere seere på den måde…. Hvorfor gå på Stadion, hvis der alligevel ingen stemning er?

  • For det første så bliver aftenen forhåbentlig ikke ødelagt af 15 minutters stilhed i starten af kampen. Er det tilfældet må det helt ærligt stå for egen regning.

   For det andet så tror ikke, at du skal regne med tyssen og buhen oven på den her debat. Ja, efter de reaktioner der er kommet herinde, kunne jeg faktisk bedre forestille mig buhen den anden vej, men det får vi at se på mandag ;)

  • Hej ham der er hvid i sit hjerte.

   For det første vil jeg lige sige, at folkene bag protesten bestemt ikke er ude på at ødelægge nogle folks aften. Man kan i stedet vende den om og sige, at folkene bag protesten kæmper for at få bedre forhold i fremtiden, så vi kan sende mange folk til turene fremover, hvilket helt sikkert vil ske, hvis vi spiller lørdag eller søndag i stedet for.

   For det andet, så er der jo slet ikke tale om stilhed hele kampen. Der er derimod tale om at spillerne inden kampen skal have fuld støtte og vi skal vise spillerne at vi står bag dem. Når kampen starter vil folk sætter sig ned i 15 minutter og være stille, for at rette opmærksomhed mod mandagskampe og gøre opmærksom på, at vi faktisk er nogle som brænder for AGF, som ofte på mandage vil blive frataget muligheden for at støtte den klub vi elsker.

   Efter de 15 minutter er det til tænkt, at der skal være FULD knald på i Speakers som der ikke har været i meget, meget lang tid, hvor vi skal glemme alt om Viasat, mandagskampe og andre irriterende ting, men derimod fokusere fuldt ud på at bære AGF frem på bedste vis.

 57. Kunne mandagskampene ikke spilles om fredagen? Hvad ville det betyde for Superligaen, og ikke mindst alle 12 klubbers fans?

  • Det kunne de sagtens, men der er større konkurrence mellem tv-stationerne om fredagen, så seertallene ville ikke være så høje – så derfor er det mandag

  • Hvis de bliver spillet om Fredagen er problemstillingen jo bare stadig at folk har arbejde og skole…. Så det er ikke særlig smart.

 58. Jeg synes sgu det er dybt sørgeligt at nogle folk ikke kan tale bare nogenlunde pænt til folk der har en anden holdning end dem selv.

  Jeg er af den holdning, at en protest er det eneste rigtige, da jeg er så træt af de her mandagskampe. Hvad havde folk gjort hvis kampen var blevet spillet mandag kl. 19 i Lyngby? Så havde der stået 100 unge AGFere der har sommerferie også ville vi ikke kunne være i stand til at støtte vores klub. Mandagskampene er et stort problem for aktive fans med et arbejde. Selv arbejder jeg fra 9:30-17-30 og spiller vi på udebane en mandag kl. 19 kan jeg derfor ikke nå frem til kampene, hvilket jeg synes er ekstremt træls.

  Til de folk der mener, at boykot mod mandagskampe, men bare ikke til den første kamp er løsningen: Man kan simpelthen ikke bare vælge nogle kampe fra fordi de er vigtige også boykotte i de “mindre vigtige”. Vil man føre denne protest ud i verden, så må man gøre det helhjertet og konsekvent hver gang der spilles en mandagskamp.

  Til de folk der ikke mener at man bør straffe AGF for mandagskampene: Jeg er simpelthen dybt uenig. AGF accepterer den her TV aftale og de kan ALTID inden aftalen er på plads forhandle. AGF bør gå all in på at få begrænset antallet af mandagskampe, og det er der absolut intet der tyder på at de har gjort. Derfor mener jeg at folk bør være utilfredse med AGF og ikke med viasat, som jo bare vil tjene så mange penge som muligt, hvilket man vel sagtens kan forstå.

  Jeg synes derfor at det er på sin plads, at vi AGF fans står sammen og siger fra overfor de her mandagskampe, i stedet for blot at lade os agere nikkedukker. Mandagskampe er med til at ødelægge fankulturen ligesom de også er med til at ødelægge stemningen til AGFs kampe, eftersom der ikke er ligeså mange mennesker til fodbold når vi spiller på udebane om mandagen. Det er bare ikke i orden.

  • nu siger Grunnet (tror jeg det var) længere oppe at, der sidst vi var i ligaen, var et møde med Noes omkring det – Han sagde at det havde gjort indtryk og at de ville tage fat i Viasat for at få færre mandagskampe. Det skete.

   Hvis vi så fra første kamp starter med boycut, så mister vi noget af den goodwill, så vi har opnået hos bestyrelsen.
   3 ud af 7 kampe er mange, men mener faktisk at vi skulle afvente og se, om det er normen eller om de har lært noget af sidste gang

   • Tja.. Med 3 ud af 7 mandagskampe indtil videre, så kan jeg ikke se hvad der skulle tyde på at vi har fået færre mandagskampe end vi plejer, tvært imod.. Man kan selvfølgelig altid håbe at de næste par kampe der bliver fastlagt bliver med færre mandagskampe end nu, men jeg tvivler stærkt.

    • Det kan da godt være at du har ret, men hvis vi starter med en boycut fra første gang. Hvad skal så få AGF til at opnår bare den mindste smule respekt for det vi siger – De lyttede netop sidste gang og fik gjort noget ved det – så måske man skulle give dem en smule tillid og sige: vi tror på at I hørte efter sidste gang – vi afventer og ser hvad der sker

     • Den her protest er jo ikke ment som en magtkamp mellem os og AGF, men et opråb. Det er meget muligt at AGF før har prøvet at gøre noget for at begrænse mandagskampene, men de har åbenbart glemt det i denne sæson og derfor er det simpelthen en nødvendighed at få råbt op og gjort opmærksomme på, at dette problem altså desværre stadig lever i bedste velgående.

     • Du kan da ikke ud fra de 7 første kampe sige at de ikke har gjort noget. De kan have accepteret 3 af de første 7 mod ikke at få så mange fremover.
      Ang. magtkamp mellem AGF og de protesterende – nej, det er ikke ment som en magtkamp, men hvis ikke man giver AGF muighed for at vise at de har lært af sidste gang – hvorfor skulle de så lytte denne gang?

 59. Først og fremmest; har selv været aktiv omkring fanmiljøet og forstår godt frustrationen over mandagskampene – mandage i Farum, Lyngby, Kbh, Odense eller Haderslev gør det umuligt for de stemningsskabende fraktioner at møde talstærkt op! Det er selvfølgelig ikke optimalt hvis kampene igen skal fordeles med markant overvægt til enkelte klubber.

  Når det så er sagt, ved jeg ikke om det overhovedet er realistisk eller op til overvejelse, men mener faktisk også, at fraktionerne bør overveje at lytte til det massive flertal af medfans, der går imod aktionen på denne dag! Vi er mange, der normalt bakker meget op om disse protester, men som mener timingen denne gang er for elendig. Ved godt den selvfølgelig kan vendes om, og der kan argumenteres for at bevågenheden på netop denne åbningsaften vil være stor – men der er jo ingen i hverken ledelse eller viasat, der ikke kender miljøets holdning. Derfor burde man måske vurdere vigtigheden og betydningen ved at fortsætte disse boykots – 15-minutters aktioner er jo ført ud i livet i stor stil, både fra AGF og andre klubbers fans side, sidst vi var i ligaen. Kampen for en mere ligelig fordeling af mandagskampe må kunne tages på anden mere “intelligent” vis fremover. Som der allerede er nævnt, har AGF jo taget kritikken til sig gennem Jørgen Noes i sin tid, men faktum er jo også, at en ansvarlig ledelse for en professionel fodboldklub ikke for alvor kan gøre oprør i denne sag. Det er et spørgsmål om kroner og ører – og man siger ikke nej til millioner af kroner pga eventuelle “alternative” kamptidspunkter. Det aktive miljø må også anerkende vigtigheden af at ledelsen tænker på at give samarbejdspartnere værdi for deres investering (tænker på Jan Cs tidligere kommentarer om at mandage tilgodeser sponsorernes interesser). Hellere at vores klub kører rundt på denne måde, end at vi solgte ud af vores sjæl og blev et firmanavn. Vi ser endelig ud til at have fået styr på klubben fra top til tå, den positive snak blandt os fans er tilbage her inden ligastart, så at nogle folk omkring klubben fjerner lidt for meget fokus fra det som det hele handler om, først med sponsordebatten og nu igen med stemningsboykot, finder jeg sgu lidt uheldigt.

  I en ideel verden fandtes der ingen fusionsklubber, gamle traditionsrige klubber solgte ikke deres sjæl til usle sammenlægninger og pengemænd, og alle kampe blev spillet søndag kl 15. Vi må ganske enkelt leve med nogle til tider ringe kamptidspunkter, og ellers glæde os, at AGF i denne verden præget af moderne fodbold stadig er, og altid vil være, Aarhus Gymnastikforening af 1880 – vores klub og vores spillere fortjener ikke at disse aktioner tager overhånd, det var fint sidst vi var i ligaen, at vi fik markeret holdningen så stærkt, men vi må som sagt også komme videre og tage andre skridt i kampen, og måske først og fremmest se hvor galt det nu måtte blive. Ellers kan vi jo blive ved til juleaften med at give modstanderholdet en hyggelig start på kampen.

  Hermed en venlig opfordring til de grupperinger jeg har kæmpe respekt for, om at overveje timingen og nødvendigheden af endnu et stemningsboykot! I skal huske på hvor stor betydning I har på stadion, så den med at resten af stadion bare kan synge i stedet for, holder ikke i den virkelige verden – Anfield fungerer heller ikke uden The Kop :)

  For spillerne og vores klubs skyld må denne kamp tages på anden vis fremover! Vi må som fans også være store nok til at se om vores handlinger for alvor har en positiv effekt – Max gas før under og efter kampen!

 60. Det redder simpelthen min dag, at se folk flippe totalt ud over at to fraktioner laver sådan noget. Kalder dem for diktatorer og jeg ved ikke hvad, hold nu op hvor er det verdensklasse at i selv udnævner dem til det i er i mod. Jeg kan ikke se hvad der er galt med 15 minutters stilhed, og hvis jeg selv kunne deltage i premieren (som jeg desværre ikke kan), så ville jeg bakke op om det. Hvis det er den standard i sætter, ved at brænde helt af og at det begynder at blive personligt, så er det vist jer der skal holde jer væk fra stadion!

 61. Der er det galt med de 15 minutters stilhed, at de risikerer at være den dråbe, der gør forskellen på, om AGF får en god start i superligaen eller ej. Det er 15 minutter uden hjemmebanefordel. Det er derfor også 15 minutter, der risikerer at ødelægge min mandag.

 62. Stilhed = manglende opbakning til spillerne: Så nemt kan det egentligt stilles op. Der er kun en eneste ting i denne verden der kan få Viasat til at ændre mening og det er hvis der gives et økonomisk incitament til at fjerne mandagskampene. Det bedste bud jeg kan finde på, såfremt de insisterer på hverdagskampe, er en fredag aften.

  Der er ingen skolegang om lørdagen, ergo kan børnefamilier være med, og unge mennesker som jeg selv går væsentligt senere i byen end før i tiden, så det er både en chance for godt TV til en forfest, men også en god forfest på stadion, inden turen går videre. Det vil aldrig, rent tilskuermæssigt, blive lige så ideelt som en lørdag eller søndag, men så længe Viasat ikke mener de kan tjene reklamekroner nok fra 14:00-16:00, 16:00-18:00 og 18:00-20:00 både lørdag og søndag kan der ikke gøres ret meget andet.

  At tude over at man har svært ved at møde op som publikum kunne Viasat ikke være mere ligeglade med: De tjener deres penge på det der foregår lige før kampstart, i løbet af halvlegen og efter kampen, nemlig reklamerne. Altså skal der kolde økonomiske fakta til før de nogensinde ændrer den plan. Disse idéer og fakta bør ikke bare emailes til Viasat, men også til samtlige Superligaklubber i landet. Kan man give et overbevisende argument til klubberne om at man både kan få flere på stadion OG få de samme seertal, så er der noget at komme efter. Disse protester gør dog ikke meget andet end at reducere stadionoplevelsen for den almindelige tilskuer (altså dem der står for mindst 80% af omsætningen på stadion), samt indikere manglende støtte til spillerne på banen. Jeg ved da selv fra når jeg har haft mere neutrale venner på stadion at det gør en stor forskel på deres oplevelse om de kan høre Speakers Corner eller ej. 15 minutters stilhed = 1/6 af den ordinære tid som en røvsyg oplevelse.

 63. Zinras: Du har fuldstændigt ret. Viasat er ligeglade, de skal tjene deres penge. Det er klubben der skal råbes op.. Klubben skal vide hvor meget det rammer os fans og vide hvor ivrige vi er efter at få bare lidt færre mandagskampe til næste gang der skal forhandles. Det er idéen med protesten.

  • Er boykot af stemning virkelig det eneste virkemiddel vi råder over? Ledelsen har jo som der nævnes tidligere taget kritikken til sig – har man henvendt sig til AGF omkring denne sæson eller er det bare all in på boykot? Har der været samtaler mellem fraktioner, fanklub og Jørn Klinge, Jan C og andre i AGF toppen? Den her sag kan jo ikke vindes til os fans’ fordel hvis vi uden at blinke bare sætter os ned på den flade, med armene over kors, og fremstår som repræsentanter for samfundets nedre halvdel! Det var en god måde at belyse sagen på i sin tid, men hvis vi ikke har mere at byde på, ender det med at fraktionerne på ingen måde bliver taget seriøst i fremtiden.

   Hvis man fremover, efter at have diskuteret problemstillingen på et lidt højere plan, møder modstand, ignorance og mangel på forståelse fra ledelsens side, og de ikke agter at presse på i forhold til mere ligelig fordeling af kampe, og vi står til et uhørt højt antal mandagskampe resten af sæsonen – ja så vil aktioner og boykots være på sin plads – lige pt synes jeg det er overkill og som sagt bør vi have mere at byde på end at straffe spillerne igen og igen!

 64. Hej Frede.

  Super indlæg du skrev i aftes. Håber at ophavsmændene til den syge idé om stemningsboykot kan se det fornuftige i det du skiver og dermed ombestemmer sig.

  TRIST TRIST TRIST at de forskellige fangrupperinger ikke kan blive enige om een simpel ting:
  Nemlig fuld støtte til spillerne og for VILD larm på mandag.

  Det skulle da gerne være en heksekedel Slyngelby løber ind i på mandag, således at de kongeblå “mister modet og blegner, når GF slår ned som et lyn”. MEEEN der er åbenbart nogle fans, der mener, vi først skal heppe, når GF er kommet bagud.

  Come on! De må da være på stoffer. Lad os nu stå sammen og give den fuld gas på mandag og blæse Slyngelby af banen! Det andet er en meget meget syg og nyttesløs idé.

 65. Hej Michael.

  Absurd – ja, det er sgu hvad det er! Enig.

  Hvad sker der for jer høvdinge, der mener at skulle styre, hvornår der skal synges igennem, og hvornår der ikke skal synges?

  • Åh drop nu den offer-rolle. Det er sgu da helt op til jer selv, om i ønsker at deltage eller ej. Der står jo lige præcis, at der opfordres. Så har intet med at diktere.

 66. Pinlig Nysir… i er kun små børn der tror i kan styre alt, støt jeres hold om de så spiller kl.22.00 juleaften i Køge…… kom ind i kampen

 67. Man kan sige de folk som med længder ligger mest kræfter i at øge støtten til AGF, gør ligesom 80 % af alle på stadion, hvilket ingen vel kan fortænke os i. Mange af de folk som kalder os idioter og vi burde blive hjemme, er folk som aldrig deltager i stemningen. Det vælger jeg at brække mig over. Vi var i skive, Næstved og Hvidovre, så godt nok ikke mange af jer der..

  • Har indtil videre ment at du argumenterede fint for din sag, men her hopper du ud i hvem er mere fan end den anden diskutionen. Det vinder man altså ikke mange point på. Uanset om du føler dig provokeret eller ej.

   • Prøv at fortæl det til diverse modstandere af denne boykot. For skulle da klart mene, at det er dem, der går forrest med at belære andre om, hvem der er mere fan end andre.

    • jamen, jeg er hellerikke enige med dem i diskutionen om hvilke fans der er bedst. Grunden til jeg lige skriver det til Grunnet er, at han indtil videre har ført en saglig og velbegrundet debat. Alle de iøvrigt gode argumenter han er kommet med mister bare noget af glansen med en kommentar som denne.

  • Jeg snakker ikke om hvilke fans der er bedst. Jeg forholder mig bare en anelse kritisk til de folk, som sviner os til og mener vi ikke er rigtige fans, fordi vi gør som klart de fleste på stadion i 15 min. Intet andet, bare at disse fraktioner om nogen er garant for stemning, og at vi så mener vi har en sag som skal påpeges her med et boycut, gør os ikke til mindre AGF-fans.

   Og Salling, jeg er helt enig man kan ikke vurdere hvem som er størst fan. Bare fordi man rejser landet rundt, er man ikke nødvendigvis mere GF,er i hjertet end ham som ser de fleste kampe på langsiden. Det var mere rettet mod at dem som ikke mente vi var GF-fans fordi vi boykuttede. Håber du forstår.

   • fair nok, så har jeg misforstået den første kommentar – spørgsmålet er så om vi ikke skulle komme videre til det, som det hele drejer sig om nemlig kampen på mandag

 68. Der er virkelig mange af dem, som er imod denne aktion, der slet ikke magter at formulere sig ordenligt eller komme med konstruktiv kritik frem for oneliners – i stedet for at snakke lort burde man tage diskussionen om nødvendigheden af denne boykot på nuværende tidspunkt. I den forbindelse har jeg stadig et par spørgsmål jeg mangler at få svar på fra mit indlæg nummer 2?

  så poster det lige igen :)

  Er boykot af stemning virkelig det eneste virkemiddel vi råder over? Ledelsen har jo som der nævnes tidligere taget kritikken til sig – har man henvendt sig til AGF omkring denne sæson eller er det bare all in på boykot fra start af? Har der været samtaler mellem fraktioner, fanklub og Jørn Klinge, Jan C og andre i AGF toppen? Den her sag kan jo ikke vindes til os fans’ fordel hvis vi uden at blinke bare sætter os ned på den flade, med armene over kors, og fremstår som repræsentanter for samfundets nedre halvdel! Det var en god måde at belyse sagen på i sin tid, men hvis vi ikke har mere at byde ind med, ender det med at fraktionerne på ingen måde bliver taget seriøst i fremtiden.

  Hvis man fremover, efter at have diskuteret problemstillingen på et lidt højere plan, møder modstand, ignorance og mangel på forståelse fra ledelsens side, og de ikke agter at presse på i forhold til mere ligelig fordeling af kampe, og vi står til et uhørt højt antal mandagskampe resten af sæsonen – ja så vil aktioner og boykots være mere på sin plads – lige pt synes jeg det er overkill, og som sagt bør vi have mere at byde på end at straffe spillerne igen og igen!

  Men ja ja, 15 minutter eller ej, det bliver satme godt med superliga bold!

  • Har ikke selv været inde over planlægningen, men tror ikke der har været taget kontakt til ledelsen. Men igen ved det ikke. Selvfølgelig burde der være andre midler, vi råder over. Men eftersom man før har haft succes med stemningsboykot, ved både at have skabt debat og fokus omkring problemet, og samtidig fået ledelsen til at spærre øjnene op for problemet, så virker det umiddelbart naturligt, at man prøver med det igen.

   At det så ikke umiddelbart virker til at blive en succes denne gang, og at det oven i købet har fået folk til at se rødt og fuldstændig miste besindelsen, kommer dog bag på mig, og mener derfor at man bør overveje andre alternativer i kampen mod mandagskampe. For den generelle stemning virker stadigvæk til at være, at folk er imod mandagskampe.

     • Desværre har tv en mute knap, det er der ikke når man ser det på stadion. Så det ender med at gå ud over os selv. :P men ellers synes jeg også det havde været en genial ide.

 69. jeg mener bestemt ikke folk behøver tude sådan over det er mandagskampe.. kan godt se det kan være svært for nogle og få fri eller nå det hvis det er på pis øen.. men nu har det der stemningsboycut været prøvet. så prøv noget nyt.. og jeg mener at vi bare skal larme og fucking give den gaz i superligaen… jeg er imod dette boycut… STØT HOLDET IKKE STRAF DET:::

 70. Jeg bakker 100% op om denne boykot og er ked af at jeg ikke er hjemme til at deltage! Jeg ser selv mandagskampene som et kæmpe problem fordi det vil gøre det meget sværere for mig at støtte min elskede klub i den kommende sæson. Det der med at folk føler at de pludselig er havnet mit i det rene DDR hvor de bliver pålagt censur af “diktatorne” fra fraktionerne kan jeg kun trække på smilebåndet over, i overreagerer jo fuldstændig! Der står jo ingen steder at de vil tvinge jer til det, de opfordrer bare folk til at bakke op om det. Syntes til gengæld det er en vildt vattet holdning at ha’, at fordi det er første hjemmekamp så skal man ikke være imod kampene, enten går man fuldt ind i en boykot eller også gør man slet ikke! Ellers fungerer det da ihvertfald ikke, og så står de fine herrer i jakkesæt da helt sikkert og griner af os. Og det der med at det kan koste os sejren og ja ligefrem hele sæsonen.. Helt ærligt.. Spillerne overlever nok 15 minutter tror i ikke?

 71. IMOD – og for sjov skal vi så ikke pille pressemeddelelsen fra hinanden. Den holder nemlig slet ikke vand, og derfor er der ingen god argumentation for at strejke.

  1. “vi starter endnu en halvsæson, med et utal af mandagskampe!” bliver der skrevet.

  – nej det er ikke rigtigt. Vi starter med 3 mandagskampe ud af 7 – dvs. i værste fald ca. 7 mandagskampe ud af de ca. 17 runder, der er i efteråret. Det er ganske vist nogle – men ikke et utal.

  2. “Mandagskampene er og bliver en ulempe for den almindelige fodboldfan, der ønsker at se sit hold så tit som muligt på stadion. Da langt de fleste af os fans enten har arbejde eller skole at se til, besværliggør mandagskampe i den grad mulighederne for at støtte ”de hvide”, hvis blot kampen spilles et par timer fra Århus. Det er enten umuligt at nå kampstart eller at være hjemme før langt ude på natten.”

  – helt ærligt! Det argument holder bare ikke vand. Der er garanteret lige så mange, der arbejder lørdag og søndag, som arbejder mandag aften, og derfor er glade for en kamp om mandagen. Det er selvfølgelig rigtig, at kampe på Sjælland er besværlige at nå efter fyraften og at komme hjem i ordentlig tid – men det argument holder vist kun for de sjællandske hold. Der er fem hold ovre på øen, men to af dem er FCK og BIF. Med AGF som modstander er det stensikre søndagskampe. Det vil sige der er Lyngby, HBK og FCN tilbage. Over hele 2011/2012 har vi fire kampe på udebane mod de tre hold. Dvs i værste fald – i værste! – sølle fire mandagsudekampe i løbet af hele 2011/2012. (I bedste fald ingen) – det er altså de sølle fire kampe, I bygger jeres argument op om, og pga. de sølle fire kampe I vil lade være med at støtte holde i en sjettedel(!) af kampen. Vel og mærket en ret vigtig sjettedel, som jeg synes starten er. Er det det værd?

  3. “Det samme gør sig selvsagt gældende for vores gæster, når kampen finder sted her i Århus.”

  – hul i gæsterne – jo færre af dem, jo mindre støtte til modstanderen. Hvis jeres argument, med at udefans har svært ved at komme, holder, så giver det jo generelt færre udefans i Aarhus på mandagskampe, og det er jo en fordel for AGF(?!)

  4. “Dette bliver en de vigtigste sæsoner i vores klubs historie! Derfor fortjener vores drenge naturligvis den optimale opbakning – den får de desværre ikke med den nuværende udvikling!”

  – nej, men det er de strejkende fans skyld. Hvis I ønsker at bakke op, så skal det gøres fra første fløjt, så Lyngby kan mærke det.

  Som sagt – jeg er IMOD stemningsboycut!

  • Til punkt nummer 1: Muligvis er et “utal af mandagskampe” ikke den 100% korrekte formulering, men det er vel egentlig ret ligegyldigt, så længe folk forstår hvad der menes.. Netop at alt tyder på at det bliver en efterårssæson præget af mange mandagskampe.

   Punkt nummer 2: Det er bestemt ikke kun kampene på Sjælland som er et problem. Jeg ser har arbejdstider som siger mandag-torsdag 9:30-17:30 og fredag fra 9:30-18:00. Mandagskampene bliver spillet kl. 19:00, og det gør det derfor umuligt for mig at nå med en af de fanbusser som bliver sendt afsted fra århus til kampene.. Også er det sådan set fuldstændigt ligegyldigt om kampen bliver spillet i Farum eller i Silkeborg, jeg kan ikke nå det alligevel. Hvis der derimod er en hjemmekamp kl. 19 en mandag, så kan jeg med nød og næppe nå hjem og smide mit arbejdstøj og tage direkte på stadion og være der nogenlunde til kampstart. Derfor vil jeg tvært imod sige, at dit argument ikke rigtigt holder.

   Punkt 3: Man kan selvfølgelig vælge at sige hul i gæsterne som du så fint gør det. Man kan også vælge at sætte sig ind i gæsternes situation og tænke “det kunne lige så godt have været os” og derfor bør man efter min mening gøre en indsats for at få skåret ned på de her mandagskampe.

   Punkt 4: Du vælger at sige det er de strejkende fans skyld.. Man kan også vælge at sige, at det i de indtil videre 3/7 planlagte mandagskampe til AGF er AGF ledelsens skyld, at der vil være mindre opbakning i de 3 kampe, end der ville have været hvis kampene var blevet spillet en søndag, simpelthen fordi folk ikke kan nå frem.

   • Der findes også fans der arbejder lørdag og søndag
    Du kan da ikke sige at det er ledelsens skyld at der ikke er opbakning, fordi folk ikke kan nå frem – når I er der, men vælger at tie stille!
    Hvor er respekten for den ledelse som sidst vi var i Superligaen gik til divisionsforening og fik færre mandagskampe – Der burde vises dem den tillid at man venter og ser fordelingen af de næste kampe – for at se om de rent faktisk tager fat i divisionsforeningen af dem selv

    • Ja, der er også folk der arbejder lørdag og meget få der arbejder søndag, men ikke en brøkdel arbejder de dage, som der er folk der arbejder i hverdagene.

     Vi er der på mandag, fordi det er en hjemmekamp, men vi er der højst sandsynligt ikke næste gang vi spiller en mandagskamp på udebane, da vi desværre ikke når frem. Det er pointen ved det hele.

 72. Jeg er imod mandags kampe, men som jeg tidligere har skrevet er tidspunktet ikke specielt velvalgt. De grupperinger som har valgt at lave en 15 minutters stemnings boykot vil åbenbart intet ændre selvom der blandt andre fans er massiv modstand mod boykotten.

  Jeg har tænkt mig at støtte op om de fans der vælger at synge fra kampstart og det forventer jeg at andre respektere nøjagtig som jeg respektere, at Galehuset og Nysir har mistet stemmerne i de første 15 minutter.

  • Selvfølgelig er det ikke velvalgt. Men hvis man skal udføre en kampagne som denne, bør det ikke gøres halvhjertet, hvilket det vil være, hvis man lige springer kampen på mandag over pga. at det er den første kamp i sæsonen. Nu har man meldt boykotten ud, og så skal man selvfølgelig udføre den. Massiv opbakning eller ej. Andet vil i mine øjne være mærkeligt.

   Dog godt at høre, at du vil respektere os “boykottere”. Er overbevist om at den bliver gensidig.

 73. Vanvittigt hvis man vil gennemføre en stemningsboykot, der mest rammer ens eget hold. Og som der ikke er bred opbakning bag.
  Metoden er brugt adskillige gange før, så kom med noget mere fantasifuldt, hvis I vil have opmærksomhed i pressen. Det er vel det, det gælder.

 74. Jeg er SÅ meget på en vuvuzela happening mod mandagskampe – fuld udblæs de første 10 min.!

  Det er nyt, det er sjovt, det skaber opmærksomhed, det samler tropperne og er alt andet lige mere effektfuld. For som Andrewdk skrev så smukt på GF-forum:

  “Ved at lave stemningsboycut gør vi kampen til en dårligere Stadionoplevelse.
  Det vi i virkeligheden ønsker, er jo at gøre kampen til en dårlig TV-oplevelse.”

 75. Jeg kunne ikke være mere enig – Vuvuzela happening vil være langt sjovere og sikkert også skabe mere opmærksomhed omkring problemet og det er jo hvad det hele drejer sig om.
  Der melder sig så bare problemet med om man må have dem med ind på stadion.

 76. Vi skal fandme ikke ha den afrikaner trompet ind på stadion! Det ødelægger jo stemning for publikum på stadion, ikke for dem der glor derhjemme de kan jo bare skrue ned for volumen. Det eneste der nytter noget er hvis fans fra GF, OB, AAB og FCM står sammen om et krav til viasat om at flytte disse kampe til fredag eller lørdag!

 77. Jeg er enig i at boycut at stemning rammer spillerne mere end Viasat. Der er flere gange udtalt af AGF’s spillere at det er sindsygt vigtigt med den opbakning de får på hjemmebane. I en præmiere kamp, tilbage i superligaen, vil I så fjerne denne fordel, det kan jeg simpelthen ikke forstå. Alle der ved lidt om fodbold ved at det er super vigtigt at starte godt, og I vil så tage fordelen ved at være på hjemmebane væk. Det gør jer ikke til dårlige fans, det er slet ikke der jeg vil hen, men I vil jo også gerne have en sejr i morgen.

  Men vi lever jo altså i et frit land, så hvis I ikke vil synge de første 15 min, så har I da fuld ret til at gøre det. Det eneste jeg forventer er at I fuldt ud respekterer andres ret til at gøre det modsatte. Ikke noget med at tysse på folk og gøre opmærksom på jeres boycut, vil ønsker ikke at deltage!

  Nå det er sagt, at vi har forskellige meninger, og vi respekterer hinanden, så lad os give den monster gas sammen, om det så er fra start eller fra det 15ende minut

  God kamp til alle

 78. Fra pressemedelelsen:

  “Dette bliver en de vigtigste sæsoner i vores klubs historie! Derfor fortjener vores drenge naturligvis den optimale opbakning”

  Yalle formulerer det således:

  “… en massiv opbakning betyder virkelig noget for spillerne. Det har flere af dem tilkendegivet.”

  Det er jo ikke fordi vi syntes det er fedt at råbe at vi gør det. Det er for at vise vores støtte. At bære vores spillere frem. Give dem kræfter, mod og vilje til at kæmpe til sidste blodsdråbe. At være den 12. mand. At give udtryk for vores indlevelse og passion for holdet, for klubben. Og skal man tro noget nær alle spillere der nogensinde har udtalt sig om betydningen af at deres holds fans giver den opbakning, så virker det rent faktisk efter hensigten. Altså: Opbakning fra fans kan rent faktisk betyde forskellen mellem sejr og nederlag.

  Det er det i har tænkt jer at fratage jeres hold.

 79. Til boycutterne:

  Respekt!! Jeg syntes sgu fortjener et klap på skulderen for en aktion gennemført, uden problemer. Manger her på forum har skrevet om at folk ville blive tysset og buet hvis de ikke ønskede at deltage i jeres aktion ndet så jeg i hvert fald ikke noget af, fedt! Til gengæld gav I den max gas bagefter :). Fedt at der direkte var nedtælling forøvrigt :).

  Og til alle, FUCK hvor var det fedt! Kanon debut kamp, der lugter af cl igen haha

  Kom så de hvide…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here