Georgiske David Devdariani har haft sine problemer med skader det seneste år. Han startede godt ud i 1. division, men forskellige problemer satte en stopper for georgisk succes i den næstbedste række. Historien er desværre ikke meget anderledes nu.

Den nuværende skade er dog af en noget anden karakter, end de georgieren tidligere har døjet med. Devdariani har nemlig et sår efter en operation i hælen, som ikke heler efter planen.

– Det ser ikke så godt ud med David, som vi havde håbet. Hans sår skal hele, og det har det ikke gjort så hurtigt, som vi havde håbet. Det tager lidt længere tid en beregnet, og den tid må vi give det, fortæller Jesper Sørensen til AGFFAN.dk og fortsætter.

– Han kan godt løbe lidt, men han kan ikke have sko på. Og det er jo ikke ligefrem optimalt, når man skal spille fodbold.

Hvor lang tid helingsprocessen vil tage, vil assistentræneren ikke begive sig ud i. Men lige meget hvad vil Devdariani være i spil til en startplads, ligeså snart han er tilbage.

– David er et emne til startopstillingen når han er klar. Han har nogle fantastiske egenskaber, og dem mister han ikke fordi han er ude i et stykke tid. Men det er selvfølgelig ikke optimalt, og vi er ikke ligefrem glade for situationen. For David er en vigtig spiller for os, slutter Sørensen til AGFFAN.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here