AGF har i det nuværende transfervindue hentet reservemålmand Emil Ousager, forsvarsstyrmand Atle Roar Håland og angrebses Søren Larsen, men cheftræner Peter Sørensen er ikke færdig med at forstærke AGF-mandskabet endnu.

– Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi har fået Søren, og jeg synes også, vi er markant forstærket ved at have fået Atle. Jeg mener, vi har brug for en spiller mere, og i den forbindelse leder vi efter en offensiv-spiller, der kan afgøre fodboldkampe for os, siger Peter Sørensen til bold.dk.

I vinter hentede AGF Søren Berg og Hjalte Bo Nørregaard, som begge var tiltænkt en vigtig rolle efter oprykningen til landets bedste række. Mens Berg nu forbereder sig til sæsonpremieren med resten af truppen har den tidligere FCK’er et stykke endnu, før han er klar til at spille sin første  kamp i den hvide AGF-trøje.

– Det går bedre og bedre med Hjalte, og tidshorisonten holder, men der går et par måneder endnu, lyder det fra Peter Sørensen.

AGFFAN.dk bringer senere på dagen et interview med netop Hjalte Bo Nørregaard, der fortæller hvad han laver mens de andre forbereder sig til den kommende sæson, og hvordan stemningen stiger i omklædningsrummet forud for mandagens kamp.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here