Midtbanespilleren Hjalte Bo Nørregaard der tidligere i karrieren høstede stor succes i FCK har mildest talt haft sine problemer siden han kom til AGF for et halvt år siden. På træningslejren i februar gik det helt galt for Nørregaard, da hans akillessene bristede under en simpel øvelse. Og nu seks måneder senere er midtbanemanden stadigvæk i gang med genoptræningen.

– Jeg laver forskellige øvelser med bold, stabilitetstræning og styrktræning så muskulaturen omkring akillessenen kan blive stærk nok til at modstå den belastning, det vil blive at deltage i træningen. Så jeg følger planen, og det går rigtigt godt, udtaler Hjalte Bo Nørregaard til AGFFAN.dk.

Der er blot få dage til at sæsonen sparkes i gang, og mens resten af truppen ser frem til mandagens kamp mod Lyngby glæder Hjalte Bo Nørregaard sig over helt andre ting.

– Jeg har vænnet mig til at sidde udenfor, så det er ikke så slemt for mig for tiden. Bare det at have fodboldstøvler på og lave nogle få øvelser med bold er dejligt for mig. Men det er da klart, at det er lidt surt, når man kan mærke spændingen stige i omklædningsrummet uden for alvor at være en del af det, siger den 30-årige midtbanespiller til AGFFAN.dk og slutter:

– Men det er dejligt at være ude på banen i andet end løbesko og samtidig lave lidt sjovt med bolden, og det er med til at gøre mig rigtig sulten for at komme tilbage.

Foto: AGFFodbold.dk

6 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here