AGFFAN.dk var med ved bordet da første udkast til den nye AGF-app skulle testes og vurderes tilbage i maj måned. AGF ville lave en applikation til smartphones som skulle henvende sig til en bred vifte af AGF-fans, og om dette er lykkes vil vi lade jer om at vurdere.

Nu er denne app så tilgængelig for offentligheden, og diverse smartphone-brugere kan ganske gratis downloade den fra enten Apple Store eller Android Market.

AGF skriver på sin officielle hjemmeside:

Med AGF-App’en har du alle nyhederne ved hånden. Du kan følge kampene via live update, teste din paratviden om AGF, se spillerprofiler og meget mere. Og husk at søge efter opdatering, for vi har endnu mere i støbeskeen – tiltag, som vil bringe dig endnu tættere på AGF.

Kom gerne med kommentarer og forslag til de kommende opdateringer af AGF-app’en herunder, da folkene bag applikationen helt sikkert er åbne for fansenes mening om projektet!

Du kan i øvrigt læse mere om den nye AGF-app her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here