Fodboldkommentator og ekspert Andreas Kraul vurderer, at der i denne Superliga-sæson er nem vej til en midterplacering for AGF.

– Som fodboldkommentator er det først og fremmest en fornøjelse at have AGF tilbage i Superligaen. AGF er en stor klub i en stor by med en stor opbakning. AGF er med til at give Superligaen noget liv og vitalitet. Det skyldes ikke bare de udmeldinger, der kommer fra spillerne, men også hele snakken blandt fans og de folk, der befinder sig omkring holdet. I den nye sæson er der en direkte billet til Champions League på spil, og mon ikke der nok skal blive snakket om den på et tidspunkt, siger Andreas Kraul til Århus Stiftstidende.

– Jeg har stor tillid til, at Peter Sørensen kan få skabt noget kontinuitet med det materiale, som han har til rådighed, og få sat de point ind på kontoen, der skal til for at blive oppe. Samtidig tror jeg, at flere af spillerne har lært meget af den seneste nedrykning, og det vil give en god ballast i truppen. I det hele taget må der have siddet nogle mennesker i AGF, der klappede i hænderne, da de så hvilke hold, der rykkede ned. Det ser ud til, at der ligger flere point og venter. Så det er uden tvivl et godt år at komme op i. Der er i hvert fald en billig midterplacering til salg, siger Andreas Kraul.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here