Da AGF-holdet i søndags stod over for generalprøve mod Randers FC på NRGi Park frem mod den nye sæson i Superligaen, var det med flere tusinde AGF-fans på lægterne. Denne suveræne opbakning til det nyoprykkede mandskab er ikke gået ubemærket hen hos en af de nyerhvervede spillere, nemlig norske Atle Roar Håland, der er blevet hentet fra den fynske storklub OB.

– Det var en helt fantastisk opbakning til en træningskamp – og en af de ting, som absolut tiltalte mig, da jeg valgte at skrive kontrakt med klubben. Man kan virkelig mærke, at Aarhus er en fodboldby, og opbakningen i kampen mod Randers viser, hvilken betydning, AGF har for byen. Jeg glæder mig helt enormt til at spille foran et fyldt stadion og håber selvfølgelig, at jeg allerede får mulighed for at opleve det i sæsonpremieren mod Lyngby, siger Håland i et interview med AGF’s officielle hjemmeside.

Læs resten af interviewet her.

Foto: AGFfodbold.dk

4 KOMMENTARER

  1. Og ham vil man så byde velkommen til GF i en kamp om point med 15 minutters stilhed.
    Det er kun spillerne der bliver ramt af sådan en boycut

  2. Enig, den der 15 min. stilhed er helt håbløst placeret ! Ja mandags kampe er træls, men for fanden det er en sæsonpremiere !!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here