Den tidligere AGF-træner Poul Hansen tror på, at ‘de hvide’ er klar til at begå sig på Superliga-niveau.

– Det er stadig spændende at se hvordan de sammensætter holdet rent typemæssigt. Vil de spille med alle deres ældre spillere? Jeg ser dem dog ikke komme i nærheden af bunden, og det er vel egentligt det væsentligste. Det er deres første år tilbage i ligaen, og med de to nedrykninger, som de har oplevet på fire år, så er det lidt kosmetisk om de bliver seks, syv eller otte. Bare de bliver oppe, siger Poul Hansen og fortsætter:

– Jeg har tidligere sagt, at de havde en Superligatrup, da de spillede i 1. division. De er også helt klar til Superligaen. Med tilføjelsen af Søren Larsen har de en 100 procent kompetent fodboldtrup.

– Det var deres 1. prioritet at få en angriber ind. De har tidligere været sat i forbindelse med Kim Aabech, Morten »Duncan« Rasmussen og Morten Nordstrand. Det er nogle forskellige typer, men i Søren Larsen har man fået en spiller, der kan score mål. Jeg ved godt, at han ikke har lavet så mange i international fodbold i de seneste sæsoner, men han vil være rigtig god på dansk niveau. Han er typen, der altid vil kunne skabe noget, også i de kampe, hvor AGF måske ikke er så dominerende. Det vil lægge et enormt pres på modstanderen, at man har en mand som ham oppe foran. Han og Peter Graulund kan blive et rigtigt farligt makkerpar, hvis de kan holde sig skadesfri, siger Poul Hansen til Århus Stiftstidende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here