Et af de talenter der har fået rigeligt med spilletid i AGF-trøjen de sidste par sæsoner, er midtbanemanden Kasper Povlsen. Mens holdkammeraterne fra ungdomsårene ikke får deres gennembrud og i stedet søger nye græsgange er Povlsen blevet en af de vigtige spillere for trænerteamet Sørensen og Sørensen. Og selvom “den nye plæneklipper” ikke er nogen målsluger, får han masser af ros for sit hårde arbejde og konstante forbedren af sit spil.

– Kasper er en undervurdedret spiller, for han scorer ikke mange mål og laver ikke mange assist. Men han betyder en del for holdet, og han ligger hele tiden nye ting til sit spil. Derfor kan det også være svært at se, hvor det ender for Kasper, for han bliver bare bedre og bedre hele tiden, roser assistenttræner Jesper Sørensen.

Senest har Kasper Povlsen høstet succes under U21-EM, hvor han som en af de få danske spillere fik ros for sin indsats. Noget der gør, at han blot arbejder endnu hårdere, ifølge assistentræneren.

– U21-EM har gjort Kasper godt. Nogle spekulerede inden turneringen over, om han overhovedet skulle have været med, men han modbevidste dem. Egentlig syntes jeg, at han var et niveau over sine medspillere i de tre kampe Danmark spillede, og den ros han fik,og det gode spil han viste gav ham meget. Den selvtillid han fik med sig derfra, har han brugt i opstarten og i træningskampene, og han har bare redet videre på den bølge, fortæller Sørensen til AGFFAN.dk og fortsætter om midtbanespillerens rolle på AGF-holdet og sammenspillet med Martin Jørgensen.

– Kasper er af natur en type, der går med i spillet langt nede i banen. Men når han spiller sammen med Martin Jørgensen, vil vi gerne vente med at have ham i spil til længere oppe på banen. Her bruger vi så hans løbevillighed til dybdeløbende, og det er bare endnu en af de ting, han hele tiden ligger til sit spil, slutter Jesper Sørensen.

Kasper Povlsen står noteret for hele 81 kampe i AGF-trøjen siden han fik sin debut i 2008.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here