I en artikel på Ekstra Bladet vurderer den tidligere AGF-spiller Stig Tøfting sin barndomsklubs chancer i den kommende sæson i Superligaen.

Om AGF skriver han følgende:

Uha – det er jo hjerteklubben, men på baggrund af de indkøb, AGF har foretaget, og resten af truppens kvalitet, så har jeg svært ved at se dem i top seks.

Desværre, drenge, men overrask mig gerne. Der er bare et stort spring fra 1. division til Superligaen, og jeg synes, at AGF havde for svært ved at lukke kampene – selv i den næstbedste række. Søren Larsen er selvfølgelig en stor profil at hente hjem og godt set med en stor angriber som makker til Peter Graulund.

Men det er altså en mand, der ikke har spillet i flere år og har haft masser af skader, så det er også et stort sats af AGF. Med Roar Atle Håland er der hentet noget rutine, men forventningerne kan endnu en gang bliver større end resultaterne i Aarhus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here