Peter Graulund er uden tvivl den mest målfarlige spiller i AGF’s trup, og har været det i mange år efterhånden. I Superliga-regi er det således blevet til 98 mål gennem karrieren for Graulund, og dermed er han kun to kasser fra ‘klub 100’ – klubben for spillere der har scoret 100 mål i den bedste danske række.

– Det er da en klar personlig målsætning hurtigst muligt at træde ind i ’klub 100’, det skal jeg ikke lægge skjul på. Jeg siger ikke, at jeg sender to scoringer ind mod Lyngby, selvom det da vil være dejligt, men jeg forventer helt klart, at jeg indenfor ganske få kampe vil runde de 100 scoringer i alt. Det går jeg benhårdt efter. Det er en eksklusiv klub, jeg meget gerne vil være en del af, siger Peter Graulund til Århus Stiftstidende.

– Jeg tør godt kalde det for en katastrofe, hvis jeg ikke når med i den klub i løbet af det her efterår. Jeg har aldrig spillet en hel sæson i Superligaen og kun lavet et eller to mål. Og med det hold, de offensive kvaliteter, vi har på det nuværende AGF-hold, er alle forudsætninger til stede for at det skal lykkes, siger Graulund.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg bryder mig egentlig ikke særlig meget om udmeldingen. Det her handler ikke om hvor mange mål Graulund scorer, men om hvor mange mål holdet scorer.. Jeg håber da ikke at Graulund vil sætte den klub 100 over AGF.

  2. @Freil, det tror jeg ikke du behøver at bekymre dig om. Jeg hører mere et stort ego som enhver angriber skal have og han har selvfølgeligt personlige mål.

    Som os andre, ellers bliver man bare til et stykke kvæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here