Søren Larsen har tidligere slået fast, at han med sikkerhed ikke er klar til en startplads mod Lyngby i morgen. AGF’s cheftræner Peter Sørensen er dog overbevist om, at Larsen får sin AGF-debut allerede i premierekampen.

– Fysisk er Søren Larsen i en okay forfatning. Fodboldmæssigt mangler han stadig noget, men det har ikke så stor betydning, fordi han er angriber. Havde han været central midtbanespiller, havde det været en anden situation, siger Sørensen til Ekstra Bladet.

– Søren Larsen har i sin nuværende forfatning stadig facetter i sit spil, som vi kan bruge. Han kan givetvis ikke spille en hel kamp, men han kommer i kamp. Om det bliver fra start, eller han kommer ind som joker, vil jeg ikke sige noget om, siger Peter Sørensen.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. Har lidt på fornemmelsen at han starter inde sammen med Graulund – så der bliver lagt ekstra pres på et Lyngby forsvar som ikke er spillet sammen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here