Når AGF mandag aften tager hul på en ny sæson, sker det uden holdets anfører og sædvanlige målmand Steffen Rasmussen, der sidder ude med en skade i lillefingeren. Det betyder, at den nytilkomne keeper Emil Ousager, der kom til fra OB inden opstarten starter mellem stængerne mod Lyngby.

– Jeg er selvfølgelig både spændt og har sommerfugle i maven, men jeg glæder mig utroligt meget. Jeg ved også godt, at der er et stort pres på mig, og det skal så vise, at jeg kan tackle, siger Emil Ousager til agffodbold.dk og rangerer samtidig opgøret mod Lyngby for ham personligt.

– Det er indtil videre helt klart den vigtigste kamp i min karriere, fordi det er den første afgørende kamp, jeg skal stå, så det bliver meget specielt.

Ousager, der har fået en del spilletid i træningskampene og senest stod hele kampen mod Randers FC, mærker en stor opbakning fra resten af truppen op til sæsonpremieren.

– Jeg kan mærke, at de støtter mig og er klar til at hjælpe mig. Ja, det gennemsyrer faktisk hele klubben, at der er en god stemning, og at alle hjælper hinanden, forklarer Ousager.

Foto: AGFFodbold.dk

4 KOMMENTARER

 1. Puha, der er mange spændende momenter i kampen i morgen.

  Ousager mellem stængerne.
  Søren Larsens debut i angrebet.
  Atle’s styring af forsvaret (hvis han bliver klar))
  Krabbe i forsvaret for Lyngby
  Aabechs opførsel i morgen, på en dag hvor han nok må forvente nogle tilråb.

 2. Dagen vi længe har set frem til, det samme har spillerne.
  Er sikker på vi vinder, kunne jo være stort med en søren larsen scoring samt en straffe spark reddet af emil. Et straffe som bliver brændt af sort penge aabech.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here