Efter nedrykningen fra Superligaen for godt et år siden blev Peter Sørensen hentet til AGF fra FC Fredericia som manden der skulle redde den synkende skude. En sikker førsteplads i 1. division bragte AGF tilbage i den bedste række, og dermed har Sørensen indfriet de forventninger der i første omgang var til ham. Nu gælder det Superligaen-fodbold.

– Vores niveau i 1. division var flere hakker over vores konkurrenters, og jeg ville ikke være nervøs for at spille Superliga med den trup. Om vi var blevet nummer 7 eller 11 ved jeg ikke, siger Peter Sørensen til Politiken.

– Jeg mener, vi har en 15-16 spillere, som har superliganiveau, og så har vi heldigvis sat vores trup sammen på en sådan måde, at der er en del spillere, som kan spille forskellige pladser. Vi har nu fået én mere, og han skulle helst gerne være så god, at han har superliganiveau, siger cheftræneren.

– Jeg mener, at det er meningsfuldt at være realistisk og sige, vi bliver et sted mellem nummer 6 og 9, slutter Peter Sørensen.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here