AGF har hentet Søren Larsen som den længe ventede targetmand, der skal assistere Peter Graulund i front for AGF’s Superliga-hold i den kommende sæson. Larsen er indehaver af et imponerende CV, men de seneste år har angriberen ikke haft nævneværdig succes på fodboldbanen. Søren Larsen skal tilbage på sit gamle niveau, og det skal han altså forsøge at gøre med den hvide trøje på.

– Vi tager det stille og roligt. Jeg har haft to måneders pause, hvor jeg kun har løbetrænet, og det er noget helt andet, når man begynder at lave rigtig fodboldøvelser. Man bliver hurtigt træt og stiv i musklerne her i starten, så vi skal lige se, hvordan det hele går, før Peter beslutter sig, om jeg skal med mod Lyngby, siger Søren Larsen til bold.dk og fortsætter:

– Vi prøver at moderere træningsmængden, så jeg ikke totalsmadrer mig selv, men jeg er lidt øm og stiv lige nu, men jeg er egentlig ved rimelig mod. Vi må prøve at få mig klar så hurtigt som muligt uden at satse alt for meget.

Søren Larsen er positivt overrasket over sine første dage i selskab med resten af AGF-holdet.

– Det er pragtfuldt, og det var det, jeg gerne ville. Der er også en kanonstemning i omklædningsrummet, hvor der falder masser af sjove kommentarer. En dag som i dag hvor solen skinner og græsset er grønt, så bliver man altså lidt småkåd. Det er der ikke nogen tvivl om, siger Søren Larsen.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here