I morgen tager AGF for alvor fat på den nye sæson, når de møder Lyngby Boldklub i premieren. Både Emil Ousager, Atle Roar Håland og Søren Larsen står overfor deres debut i AGF-trøjen, og Peter Sørensen er ikke tvivl om deres evner. Heller ikke unge Ousager der primært er hentet ind som andenmålmand, men som starter inde i morgen, fordi Steffen Rasmussen som bekendt er skadet.

– Emil Ousager har gjort det godt, både til træning og i testkampene, så vi er helt trygge ved at overlade buret til ham, fortæller Peter Sørensen til Stiften.dk.

Cheftræneren ved fortsat ikke, om den nye angriber Søren Larsen skal starte inde, eller om det bliver fra bænken, at den tårnhøje targetman får sin debut. Men debut, det får han.

– Han kommer i aktion mod Lyngby. Om det så bliver fra start eller om han kommer ind fra bænken, ved jeg ikke endnu. Men han kommer til at spille en rolle på den ene eller anden måde. Hans fysiske forfatning er ok, og så længe den er det, er det ikke så betydningsfuldt, at han måske mangler noget boldføling. Han er targetman, ikke manden, der skal bygge spillet op, understreger Peter Sørensen.

Foto: AGFFodbold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here