Peter Graulund har fået ny makker i angrebet i form af Søren Larsen. Sammen skal de forsøge at omsætte chancer til mål for AGF, så klubben kan sikre sig overlevelse i landets bedste række.

– I 1. division vandt vi, selv om vi spillede dårligt. Det gør vi ikke på det her niveau. Når man er fodboldspiller, vil man helst være med på højeste niveau, og det er vi heldigvis igen, og det gør trods alt det hele sjovere igen. Det er lidt ligesom cirkushesten. Når den kommer ind i manegen, så er det lidt sjovere. Motivationen og glæden er lige lidt større i Superligaen, siger Peter Graulund til Politiken.

– Livet er trods alt lidt lettere herhjemme, og jeg kender, hvordan samfundet fungerer. Jeg har været her i tre timer og er faldet hurtigt ind i truppen. Så det er dejligt at være hjemme, og det er også det, jeg følte, jeg havde brug for, siger Søren Larsen til samme medie.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here