Det aarhusianske publikum er som bekendt ofte blevet anklaget for at have for høje forventninger til sit favorithold, og sidst AGF var i Superligaen startede holdet da også som lyn og torden. Dengang blev der talt om medaljer til AGF, ja sågar af den fineste slags, guldet, men så høje forventninger har Martin Jørgensen trods alt ikke til denne sæson.

– Så må vi jo bare sige, at vi kun går efter bronzen denne gang, joker Martin Jørgensen med TV2 Sports journalist efter kampen.

– Det er klart, fodboldfeberen den kommer hurtigt op, og vi har forvent publikum hele sidste år med hjemmesejre, og får vi en god start, så vil alle folk også kræve, vi kommer til at ligge højt i tabellen, og så er det tilladt at drømme, siger Jørgensen.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here