Sæsonpremieren står for døren, og efter fire ugers opstart er AGF-holdet så godt som klar. Den seneste uge er der således fokuseret mere på detaljen, så alle aftaler er på plads.

– Vi har trænet godt, og vi har fået en masse småting på plads. Det handler både om dødbolde og om nogle forskellige ting i opspillet og lidt taktisk, fortæller Stephan Petersen til AGFFAN.dk.

Når Lyngby i aften gæster NRGi Park bliver det med den tidligere AGF’er Frederik Krabbe i truppen. Hvis han, som formodet, starter på højreback, bliver han samtidig Stephan Petersens direkte modstander. De to er blevet rigtig gode venner i løbet af deres fælles tid i AGF, men når fløjten lyder er venskabet væk for en stund.

– Jeg har joket lidt med Frederik om det. Han var en af dem jeg snakkede allermest med, da han var her, og han er en rigtig god ven. Men når vi spiller, er vi selvfølgelig alt andet end venner, understreger Petersen og fortætter omkring aftenens modstander.

– Lyngby har nogle gode offensive spillere og nogle gode kanter. Deres problem er måske deres defensiv, og her skal vi selvfølgelig forsøge at presse dem. Vi vil gerne køre nogle hurtige kontraer, og når de nu har så mange offensive spillere, som måske ikke løber hundrede procent med hjem, kan vi få nogle chancer der, slutter den lynhurtige kantspiller til AGFFAN.dk.

Kampen mod Lyngby Boldklub spilles på NRGi Park og fløjtes i gang klokken 19.00.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here