AGF gjorde i går comeback i Superligaen – og det skete for fuld udblæsning. I højt tempo var AGF klart dominerende, og på trods af tre skud på træværket for aarhusianerne, så lykkedes det alligevel at vinde 2-1.

AGFFAN.dk har samlet et par citater fra landets medier herunder:

Ekstra Bladet: – Målet rystede AGF, som forinden burde have ført med både 3-0, 4-0 og 5-0, da Peter Graulund, Kasper Povlsen, Aron Jóhannsson m. fl. brændte oplagde chancer.

TV2Sport: – AGF har savnet Superligaen, og Superligaen har savnet AGF. I hvert fald hvis mandagens præstation kommer til at blive kendetegnende for Peter Sørensens mandskab i den nye sæson. Aarhusianerne var i lange perioder af opgøret mod Lyngby ligeså dominerende, som holdet var igennem 30 kampe i første division i sidste sæson, og sejren kunne nemt være blevet større end de 2-1.

Onside: – Sprudlende AGF nedlagde Lyngby. AGF vendte tilbage til Superligaen med stil, da de mandag aften besejrede Lyngby med 2-1 hjemme på NRGi Park.

Sporten.dk: – Det var ikke til at se, at AGF var oprykkere, da holdet mandag aften ordnede Lyngby i sæsonens første kamp i Superligaen.Aarhusianerne vandt 2-1, og det kunne der ikke siges ret meget til. Andet end at sejren burde have været større.

JP Århus: – Dér er der bare ren fodbold-eufori. Dels over igen at spille i den bedste række. Dernæst over 2-1 sejren over Lyngby. Den var tilmed fuldt fortjent og aldeles overbevisende.

Ritzau: – Det er ikke nemt at være oprykker i Superligaen. Specielt ikke i premiererunden, hvor ingen oprykkere har vundet, siden FC Midtjylland i sommeren 2000 vandt 4-0 over Lyngby. Det ændrede AGF dog på, og igen stod Lyngby for tur.

Indkast: – AGF kunne således indlede deres sæson som oprykker i superligaen med tre point på en meget billig baggrund mod et hold, der allerede nu ligner en sandsynlig nedrykker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here