Frederik Krabbe blev taget pænt imod på NRGi Park mandag aften, selvom han var iført en trøje af forkert farve. Krabbe, der har spillet hele sin barndom i AGF og i sommer skiftede til Lyngby, bed dog ikke synderligt mærke i de spredte klapsalver fra tilskuerpladserne.

– Det mærkede jeg ikke så meget til. De klappede vist, før jeg kom på banen. Da først vi var i gang, var det en kamp som alle andre, sagde Frederik Krabbe ifølge Viborg Folkeblad.

– Det blev hektisk. Den taktik, vi havde lagt før kampen, blev slet ikke fulgt, ogAGF fik lov at gøre alle de ting, som vi havde snakket om, de ikke måtte få lov til. Vi kan kun være tilfreds med det sidste kvarter, sagde Krabbe.

7 KOMMENTARER

  1. Det er vi kede af Krabbe. Du er trods alt savnet i klubben, men den streg du lavede på Graulund er godt nok under al kritik.. Men om ikke andet så held og lykke fremover!

  2. Hvorfor er det under al kritik? Han er professionel fodboldspiller, og skulle han bare lade ham løbe videre og score et mål?

    Hold nu. Det var en almindelig tackling, som man ser rigtig mange af i fodboldkampe.

  3. Krabbe viste mod os hvorfor han ikke var værd at forlænge med….

    Er kun glad for at han er røget til Lyngby, det første mål var klart en fejl fra ham og på det andet ser han heller ikke for godt ud, GF spillerne vidste lige nøjagtig hans ømme punkter og udnyttede dem.

  4. Hold dog op Krabbe.. Synes det er dårlig stil du ikke siger tak men bare lader som om du ikke opfangede det.. og er enig med nogle herinde du bliver ikke savnet..

    • Det kunne jo være at han rent faktisk talte sandt og ikke lagde specielt meget mærke til det, jeg tror han har andre mere vigtige ting at fokusere på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here