Søren Larsen blev hyldet som en helt allerede inden han første gang optrådte i den hvide trøje. Da AGF mandag aften besejrede Lyngby fik Larsen en imponerende opmærksomhed fra tilskuerpladserne, og dette er bestemt ikke noget den høje angriber er vant til.

– Det var rigtigt fint. Tilskuerne var glade og kåde og blev ved med at råbe på mig. Det var dejligt, for jeg kommer fra Toulouse, hvor folk var ligeglade med mig, siger Søren Larsen til Holbæk Amts Venstreblad.

– Jeg har ikke spillet i to måneder, så jeg scorer ikke 15 mål, når jeg spiller fem minutter. Man skal være realistisk, men jeg regner med, at jeg har noget at bidrage med, siger Larsen.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

  1. Er sikker på du nok skal blive en succes. Og bevise for Henrik ” jeg er så pisse misundelig” Jensen, at du er i givet fald er den bedste lottokupon ever, håber du hagler kasser ind mod Bundby og også gerne inden ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here