Søren Larsen fik 10 minutter mod Lyngby i premierekampen på NRGi Park, og dermed fik angriberen sin debut for ‘de hvide’. Allerede på søndag skal AGF-holdet igen i aktion, og her håber Larsen at kunne få lidt mere spilletid.

– Jeg hænger på, og det går ok. Nogle gange må jeg hive lidt efter vejret. Fysisk er jeg ikke helt skandaløs, for jeg har været god til at få løbet, men i de små intense løb mangler jeg lidt luft, i forhold til hvad jeg plejer. Skuddene sidder egentlig okay både med højre og venstre, men måske mangler jeg lidt i hovedspillet, siger Søren Larsen til Ekstra Bladet.

– Kampe er vigtigt. Du kan løbe og træne alt det du vil, men det er i kampene, du henter det sidste, og der har det selvfølgelig haltet for mig i de senere år. Det er jo ikke sådan, at når jeg får lov til at starte inde næste gang, så står jeg snorlige, siger Larsen og fortsætter:

– Jeg regner med at spille mere i næste kamp, men det afhænger også af hvordan kampen udvikler sig, hvis jeg starter ude igen. Nu må vi se, jeg tror da, at trænerne, ligesom jeg selv, regner med, at det bliver til lidt mere.

– Mit første indtryk har bekræftet den fornemmelse, jeg havde, da jeg skrev under med AGF. Der er en utrolig interesse omkring klubben og en mega god opbakning, ligesom vi så i mandags med over 12.000 tilskuere, slutter AGF-angriberen.

1 KOMMENTAR

  1. Hvis AGF vinder mod AAB skal der nok komme flere mod OB. Så hiv en sejr med hjem fra Ålborg tak :D

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here