AaB’s cheftræner Kent Nielsen deler roser ud til sin kommende modstander, AGF, inden weekendens opgør i Aalborg. Flere Superliga-klubber er misundelige på AGF’s mandskab, mener han.

– Rent sportsligt står vi overfor en udfordring mod et AGF-hold, som det engang imellem kan være lidt misvisende at omtale som oprykkere. Selvom klubben naturligvis er det rent faktuelt, så er det på alle andre parametre et hold med så meget erfaring og talent, at der nok er flere andre Superliga-klubber der er en lille smule misundelige, siger AaB-træneren ifølge bold.dk.

– AGF fik en fin start på sæsonen, og har uden tvivl fået masser af optimisme, hvilket gør det til et svært opgør for os. Jeg forventer mig en kamp med mange nærkampe, høj intensitet og masser af tempo, siger Kent Nielsen.

5 KOMMENTARER

 1. Rolig Aaberg, håbede lidt på de hviiee engang imellem var ligeså ydmygende som deres konkurenter.

  Vi skal ikke begynde med store armbevægelser igen, bare fordi vi har vundet en enkelt kamp over en sikker nedryknings kandidat.

 2. @eskimoen
  slap lidt af, er det nu blevet forbudt at være agf fan. Selvfølgelig må man da håbe at agf vinder, især over et hold som aab ;D

  • Det håber jeg ikke, er selv stor Agf fan. Men vi burde tag det roligt og lad fodbolden snakke!

   Synes det er lidt underligt at man skal træde på en mand der allerede ligger ned, Ken nielsen ved godt at agf er bedrer spillene en Aab er. Det fremgår af teksten!

   Men bliver ikke afslappet før vi har vundet, tror det bliver en meget svær kamp!

   Aab vil kun en ting, og det er ødelægge de hviie spil, håber vi er for stærke til at begynde og gå med på Aab fysiske spillestil. Så kan det gå galt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here