AGF er tilbage i Superligaen, og således ser diverse medier igen sit snit til at anklage klubben for, at den på forskellige måder har storhedsvanvid. I Tipsbladets sektion kaldet ‘Tredje Halvleg’ kan man i dag læse en humoristisk advarsel til fodboldverdenen.

Sejren over Lyngby bliver sandsynligvis fulgt op af en sejr over AaB i weekenden, og så har vi balladen. Forvent overdreven glæde, drømme om guld og snarlig kollaps. Ah, det er godt at have AGF tilbage.

AGF møder AaB i Aalborg kl. 16.00 på søndag.

21 KOMMENTARER

 1. Hvad er det for en jubelidiot som skriver det ?
  Vi har sku da lært at man kan vinde de første kampe og alligevel rykke ned. Så jeg vil sparke den idiot i nosserne så han får dem galt i halsen.

 2. Utroligt, at medierne har savnet agf så meget.. men jeg fandt nu en odds 100 på at agf kommer i top 2. Det er jo de nemmest penge, jeg har tjent.. eller noget hehe ;p

 3. Hvor er ydmygheden?!?! Vi vinder en kamp over et bundhold, som inden sæson starten allerede er dømt nede i 1 division(Folk glemmer vist også at kampen var tæt på at ende 2-2, så vi skal være glade for vi vandt!!) Vi kan begynde at snakke gulddrømme og Europa, hvis vi ligger i en top 3 til næste sommer, og når der er 3 spille runder tilbage – sgu ikke efter 1 skide kamp!! Ta jer sammen!

  • John42, enten forstår du slet ikke hvad ironi er, eller også har du misforstået nyheden totalt. Der er jo netop ingen som forventer guld eller europatur. Pointen er jo, at det er medierne som så gerne vil fremstille AGFs fans, som værende jubeloptimister, mere end det er AGFs fans som er sådan.

  • Ja, ironien burde da være til at tage og føle på.. men medierne har jo skrevet om den slags længe, og stort set hver gang agf vinder en kamp, så mam må jo dårligt juble over at det går godt, før man sables ned i medierne som værende superoptimister og deslignende.. gost, at der er nogle af os, der bate er glade hver gang agf får poiny på kontoen og redder nye sæsoner u suppen hjem..

 4. Hvad er formålet med dette indlæg? Som jeg ser det er det endnu engang mediernes forsøg på at iscenesætte AGF som cirkus, hvilket efterhånden tangerer idioti. Må jeg minde om andre store cirkus’er i ligaen; Brøndby som ingen efterhånden kan have respekt for hverken uden for eller inden for banen og FCK som uden for banen har bidraget med til tider top underholdning fra bestyrelseslokalet osv…..

  Det er som om at AGF er nogle såkaldte eksperters eneste mulighed for at promovere sig på en billig baggrund. I mine øjne er dette indlæg blottet for seriøsitet og totalt intetsigende.

  Synes både klubben og fans har spillet med på legen og godvilligt sagt ja til prædikatet “dumsmart klovn” længe nok.

  Mit forslag til alle er at ignorere den form for omtale.

  • Men lige præcis fck og bundby er jo enhver dansk fodboldjournalists små kæledækker, for de er jo åh så gode og gør alt åh så godt, så derfor kan de jo ikke også sige noget dårligt om dem.. der kan vi sgu lære af england, spanien, italien og de andre størrere ligaer, hvor de i det mindste forstår at se alle dele af et hold, og være væsentligt mere upartiske, end de har tendens til her i dk..

 5. Allerede i mandags blev der sunget “Were gping to win the league” og hold kæft hvor var det god stil for alle der sang med havde smil på læben og glimt i øjet. Selvironi er en forbandet god ting og vi kan ligeså godt give fodbold Danmark noget at snakke/skrive om, for etiketten om storhedsvanvid vil nok altid hænge på os. Ved at anvende selvironien kan vi såtte sætte os tilbagelænet og grine af alle de “dumme” journalister m.v. som ikke kan se selvironien.

 6. Nu skal vi ikke begynde at, snarke om guld :D Sidste gang hvor vi vandt og vandt – og lå nummer 1 – Ente det med at vi ryggede ud….

 7. “Sejren over Lyngby bliver sandsynligvis fulgt op af en sejr over AaB”

  Manden har ikke set odds. Vi er ikke favorit til at vinde. Kæmpe klovn

 8. Kan seriøst ikke se hvem der skal slutte over os? Måske FCK, men det burde blive en kamp mellem dem og os, op den direkte CL plads

 9. 33 kampe = ca 93 point. der vil jo nok være et par kampe eller 3 hvor modstanderne har dommern med hjemmefra og vil svineheldigt og ufortjent få uafgjort mod os.

 10. Historisk set har AGF altid ført sig frem med høj cigarføring, også i de perioder hvor de lå i den næstbedste række, det er jo det der er deres drive. AGF er savnet i superligaen pga. deres altid optimistiske udmeldinger og store underholdningsværdi på og udenfor banen. Det er der da ikke noget galt i ……

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here