AGFs enlige målscorer, Søren Berg, ville naturligvis gerne have været helten i dag, men det lykkedes altså ikke, og kampen endte 2-1 til hjemmeholdet AaB. AGF-spilleren mener ikke nødvendigvis, at det er fortjent med en AaB-sejr.

– Jeg ved ikke, om det er den rigtige vinder. Måske baseret på første halvleg, hvor AaB sidder på begivenhederne. Men vi kom ind i en god periode, så over 90 minutter – nu ved jeg ikke, om jeg har de hvide briller på – men så havde et uafgjort nok været mest rimeligt, fortæller Søren Berg til Canal 9 efter kampen.

Anden halvleg i opgøret var præget af et utrolig højt tempo og fart over feltet. Ganske modsat af 1. halvleg der druknede i kedelige boldtab og manglende offensive aktioner.

– Det var en utrolig underlig kamp. Der var meget knald på, fortæller målscoreren for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here