Peter Graulund er ifølge AGFFodbold.dk skarp på træningsbanen, men mon ikke han også godt kunne tænke sig at lave et enkelt mål i dagens udekamp mod AaB? Graulund glæder sig til kampen i det han forventer bliver en flot kulisse.

– Nu har jeg ikke set AaB spille i denne sæson, men det var vigtigt, at vi fik en god start på sæsonen. Det betyder, at vi kan spille lidt mere afventende. Det giver en dejlig ro og tryghed, at vi går ind til kampen med en sejr i ryggen, siger Graulund til AGF’s hjemmeside.

– Vi nyder alle mand at være tilbage i Superligaen og at få mulighed for at spille mod de bedste hold og på de bedste stadions. Når vi spiller i Aalborg er der altid en rigtig god kulisse, og den glæder vi os til at spille for igen. Det er det, vi har set frem til, siger Graulund.

– Vi skal have styr på defensiven, som vi havde det mod Lyngby. Og så spillede vi også fin fodbold fremad banen – ikke mindst spillede vi med stor omtanke, og det skal vi holde fast i, selvom jeg tvivler på, at vi mod AaB får så megen plads, som vi havde mod Lyngby, slutter AGF-angriberen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here