Emil Ousager, der i øjeblikket står på mål i AGF, måtte se sig passeret to gange i opgøret mod AaB søndag eftermiddag. Derfor var målmanden naturligvis skuffet, da kampen var slut. Han mener dog ikke, der er noget at gøre ved de to flotte AaB-skud.

– Der var i hvert fald chancer nok til AaB, så der var nok at lave, og det være godt nok, men i dag taber vi, og det er selvfølgelig noget lort, sagde den unge keeper til Canal 9, da kampen var fløjtet af.

Både Mathias Wichmanns og Chris Rolfes målgivende skud var helt kanon, og de var naturligvis svære at gøre noget ved for manden mellem stængerne. Selv beskriver han det sådan her:

– Det ene skud kan jeg slet ikke se, så det ville have været rent cirkus, hvis jeg havde taget den. Det andet siger lidt sig selv, det sidder helt oppe i krydset, forklarer Ousager, der nu kan bryste sig af to superligakampe for AGF. Han mener, at AGF sagtens kunne have fået point med hjem til Aarhus.

– Jeg synes måske, AaB har det overtag i første halvleg, der gør, at de vinder kampen i dag. De havde flere chancer end os, men på en god dag kunne vi godt have fået point med hjem, mener Ousager.

Foto: Erik Kempf

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here