Kent Nielsen var imponeret over AGF’s indsats i gårsdagens opgør, og specielt aarhusianernes tilgang til anden halvdel af kampen overraskede AaB-træneren.

– Det var som om, at AGF kom blæsende ud til 2. halvleg, og det havde vi svært ved at modstå. I den periode var holdet rigtig godt til at holde os under pres. Til gengæld synes jeg, at vi forsvarede os meget flot, og jeg synes også, at vi var bedst til at behandle bolden omkring modstandernes målfelt, sagde Kent Nielsen til Århus Stiftstidende efter kampen.

AaB-træneren ser desuden ikke på AGF som på ethvert andet oprykkerhold.

– AGF er jo ikke nogen oprykker, som holdene normalt er, når de kommer fra 1. division. Ser du på de to hold, har AGFs spillere flere hundrede Superligakampe i bagagen, end mit hold, siger Kent Nielsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here