AGF’s vikarierende målmand, Emil Ousager, spillede – trods to indkasserede mål – en flot kamp i Aalborg søndag eftermiddag. Dette har givet ham en plads på Poul Hansens ‘Rundens Hold’ på TV2 Sport.

Ousager blev tildelt pladsen som 2. rundes bedste målmand i Superligaen med den begrundelse at han i 1. halvleg flot formåede at holde AaB fra scoringer, trods flere oplagte muligheder.

Foto: Erik Kempf

15 KOMMENTARER

 1. Han når ikke Steffen til sokkeholderne. Han er så usikker at det skriger til himlen – Men oky han får også kun højst EN kamp mere

  • Usikker hvordan?
   Jeg synes heller ikke han er bedre end Staff, lige nu. Men får han spillet fast lidt længere, så kan han slå Staff til hver en tid.

  • Jeg er helt uenig med dig.. Ud fra hvad jeg har set i de første 2 kampe, så bør han starte inde fremover.. OGSÅ når Steffen bliver klar. Men selvfølgelig kan man ikke vurdere en målmand ordentligt ud fra 2 kampe, men som tingene ser ud i øjeblikket så er jeg meget tilfreds med Ousager.

 2. synes nu ik vi kan klanter ham nogen af målene i de to første kampe,,, 3 super mål er blevet scoret mod os. og to af dem blev kåret til rundens mål. så er der vel ik så meget mere at sige,,,

  konklusion: de skal ramme den lige i røven for at score på ousager,,,

 3. Jeg synes også han virker som en rigtig stærk keeper.. Dog virker han noget usikker på tilbagelægningger samt udspark.. Men han er selvfølgelig ung endnu.. Jeg synes han virker utrolig skarp i sin mand mod mand ud af målet..

 4. Han er usikker ved skud ude fra. Hver gang parerer han bolden tilbage i spil i stedet for udover side- eller baglinjen, og giver derved modstanderen en ekstra chance. Indtil videre har han klaret anden boldene, men det kan i da ikke udskrive ham til en dygtig målmand ved?!

 5. nej men du kan vel heller ikke gøre det modsatte… ? der er scorét 3 super kasser mod ham. hvor han ingen chance har haft for at gøre hverken til eller fra. der ud fra kan du vel ikke bedømme ham som værende en dårlig keeper?

 6. Nu blir der os rækker ned på hans mindste fejl, ja han skulle havde blocket skudet ud mod en af siderne, men han reddede reposten som han var hurtigt ude ved.haj har gjort det en gang i de 2 kampe, han sparker bolden dårligt ud, måske men der var os et par gange han blev sat under pres at Atle og Mark, så alt i alt super start i superligaen, synes stadig at staff er nummer et men han skal leve op til sit bedste !!!!

 7. Mand mod mand er staff nok lidt bedre men til gengæld er emil bedre på langskud. overall håber jeg han får to eller tre kampe mere så man kan vurdere det bedre.

 8. Ousager fra start fremover, uden tvivl, synes faktisk steffen er den mest usikre af de to og synes godt nok steffen har kostet os point i mange kampe, og med sådan en god start fra ousager synes jeg ikke der er tvivl om hvem der skal starte inde

 9. Der er nul chance for, at Emil Ousager slår Steffen af holdet…

  Ousager var ringe i træningskampene og havde intet at lave mod Lyngby… mod AaB skaber han selv det første store chance de har, med et dårligt udspark.. og han også selv skyld i, at han må lave flere feberredninger, da han ikke får clearet bolden ordentligt i første omgang… så nej, han gør det ok, men så heller ikke mere, og laver langt flere fejl en Steffen, hvilket også er naturligt for en så urutineret målmand.

 10. Taget i betragtning at han kun reelt har stået 2 superligakampe, gør han det meget fint. men der er dog stadig et stykke vej op til Staff. Han har måske også fået en lidt sværere debut end de fleste, da han skulle stå fra første superligakamp på hjemmebane, derefter en tur til AaB, som er et svært sted at spille, for så at skulle op imod OB i weekenden. I den første kamp skulle han heldigvis ikke lave så meget, men i de 2 andre er det en helt anden sag.

  Forhåbentligt kan det give god konkurrence til Staff, da det vidst er længe siden der har været reel konkurrence på posten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here