I dagens reserverholdsturnering blev det til vigtige spilleminutter for nyindkøbte Søren Larsen. Angriberen fik 55 minutter på banen hvor han spillede fra start, og nåede lige at putte en udligning til 2-2 i kassen inden han blev skiftet ud. Kampen endte 3-3 i udekampen mod Viborg.

– Søren spiller 55 minutter og viser et fint niveau. Han er kropsstærk, boldfast og nem at finde for medspillerne. Det var godt at se, siger Jesper Sørensen til AGF’s officielle hjemmeside.

Læs mere om kampen på AGF’s hjemmeside.

Kampfakta (AGFFodbold.dk)
Viborg FF – AGF 3-3 (1-1)

0-1: Emil Scheel (18′)
1-1: Jimmy Mayasi (23′)
2-1: Tonny Brochmann (52′)
2-2: Søren Larsen (55′)
3-2: Anders Holvad (65′)
3-3: Sanel Kapidzic (87′)

AGF:
Victor Krøyer – Arthur Sorin, Anders Nielsen, Rasmus Krag (46: Nichlas Lawal), Mikkel Kirkeskov – Jacob Krarup (65: Marcus “Hulk” Solberg), Emil Scheel, Sanel Kapidzic, Fatih Ceylan – Søren Larsen (55: Rasmus Dehli), Davit Skhirtladze

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here