AGF er efter to runder det mest sete hold i Superligaen, det skriver AGF’s officielle hjemmeside. Forude venter endnu en hjemmekamp som må forventes at kunne trække en masse tilskuere.

AGFFodbold.dk skriver:

Lige knap 22.000 tilskuere – 21.966 for at være helt nøjagtig – har samlet set været på lægterne til AGF’s kampe mod Lyngby og AaB. Dermed topper AGF tilskuerbarometret foran OB (21.739), AaB (21.605), FC København (19.766) og Brøndby (16.041).

Der er lagt i ovnen til endnu et spændende opgør på lørdag når medaljevinderne fra OB venter på NRGi Park.

AGF’s Søren Berg deler desuden førstepladsen på topscorerlisten med sine mål mod Lyngby og AaB.

6 KOMMENTARER

 1. Flot, jeg forventer at vi ender på en 3. plads efter FCK og Brøndby. Håber at vi kan trække flere end OB, men det kræver også en sæson hvor vi kommer i top 6, men en masse spændende kampe med masser af mål i.

 2. Det er jo sådan set ekstremt ligegyldigt? Det er klart, at et hold som FCK ikke kan toppe den liste, når de har mødt Sønderjyske ude, som aldrig trække en skid tilskuere. Hvem der topper på hjemmebane er interessant, men det andet er da ret så ligegyldigt.

  • Efter to runder er det ikke videre relevant – det vil jeg give dig ret i. Jeg vil dog mene at det er interessant at kigge på over en hel sæson, da det også viser hvilke udehold der trækker mange tilskuere på stadion.

 3. En helt anden ting er, at hvis der kommer mange tilskuere til AGF’s kampe, betyder det også, at der komme mange penge i kassen, der jo som sædvanligt ikke bugner af penge efter tilgang af Larsen og Håland :)

 4. Jeg ved ikke hvordan regnskaberne ser ud i dag, men jeg kan da huske nogle tidligere regnskaber hvor der var underskud på hjemmekampene på trods af flotte tilskuertal.
  Tro det eller ej.

  Med en god sæson til os og en dårlig til Brøndby, så er en 2. plads vel i øvrigt ikke umulig.
  Vi ved jo hvordan byen går amok, hvis bare vi klarer os nogenlunde :)

  • Det har jeg også læst om, dog ikke i regnskaber eller lignende. Det giver vel god mening hvis det drejer sig om nogle store sponsorer som har fået en god slat billetter gratis som en del af sponsoratet, som f.eks. Royal Unibrew, forhåbentlig kan AGF styre det på en måde så man hurtigt kan sætte billetterne til salg i tilfælde af at sponsoren ikke vil benytte dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here