Brian Steen Nielsen har forstærket AGF-holdet henover sommeren med Emil Ousager, Atle Roar Håland og Søren Larsen. På lønningslisten har salget af Dan Thomassen lettet gevaldigt, men ifølge sportschefen kan AGF godt holde til at skille sig af med endnu et par spillere.

– Jeg kan tage på ferie med god ro i sindet. Det vigtigste var, at det lykkedes at få en ny angriber ind med Søren Larsen, men jeg har nogle forskellige scenarier, som jeg har stillet op for mig selv, som jeg godt kunne tænke mig lykkes inden den 31.8. Og jeg er helt overbevist om, at jeg kommer til at lykkes med 98 procent i det her transfervindue, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

– En kantspiller kunne vi godt bruge, jo, men jeg vil gerne have spillere, der kan spille flere forskellige positioner. Men de spillere, jeg gerne vil have ind, er ikke nogen, man får transferfrit og til 20.000 om måneden. De skal kunne gøre en forskel, siger sportschefen.

– Hvis der skal flere spillere ind, kommer der til at ske andre justeringer i spillertruppen også. Der er nogle navne, jeg går og tænker på, at det er bedst, hvis de kommer videre. Som skal ud. Måske lejes ud, siger Brian Steen Nielsen.

 

3 KOMMENTARER

  1. Nielsen, Gjesing og Sanel ud, og ind med en kvalitetsspiller på Feilhaber-niveau. Synes ikke vi skal skille os af med Sorin, med mindre man henter en klar forstærkning til højre back.

  2. Er det ikke en lidt tåbelig ing at melde ud i pressen? Enten tåbelig eller genial.
    Nu er der nogle spillere der kan gå og føle sig presset, det kan selvfølgelig være de giver den en ekstra skalle. Eller kan de ikke klare presset & “giver op”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here