David Devdariani er på vej tilbage fra den skade der har holdt ham ude op til denne sæson i Superligaen. Offensivspilleren har haft problemer med hælen, og har længe haft svært ved blot at have sko på. Nu er han dog tilbage på træningsbanen, og han håber på et sent indhop mod OB på lørdag.

Konditionen er ikke hvad den har været, fortæller Devdariani selv i et interview med Kanalsport.dk, men en masse træning de kommende dage skal få georgieren tilbage i topform.

– Det er efterhånden længe siden jeg sidst trænede med. Jeg har lavet noget forskellige konditionstræning, men jeg er langt fra min 100 %-form. Forhåbentlig kan jeg komme med til næste kamp, men det bliver ikke fra start – jeg håber på nogle få minutter. Ellers må det blive i kampen efter, siger Devdariani til Kanalsport.dk.

Med Devdariani tilbage på holdkortet hvor han reelt set er kategoriseret som angriber kan Peter Sørensen blive nødt til at sortere en af de øvrige angribere fra, da han ellers vil have hele fem af slagsen med til kamp. Devdarianis fordel på bænken er nemlig, at han både kan spille midtbane og angriber, men det betyder formentlig at en spiller som Sanel Kapidzic glider ud af truppen. Alternativet til fravælgelsen af Kapidzic må være Emil Scheel i forhold til sidste kamp, da han kom med pga. et afbud fra Casper Sloth, og dermed må betragtes som værende i periferien af AGF-truppen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here