Steffen Rasmussen har meldt sig klar til lørdagens kamp mod OB, og overtager dermed både målmandspladsen samt anførerbindet fra hhv. Emil Ousager og Martin Jørgensen.

– Jeg har fået helt almindelig målmandstræning og også været med i spillet til to mål, og det er gået fornuftigt. Jeg mærker ikke noget til skaden og er klar til at spille mod OB på lørdag, siger Steffen Rasmussen til agffodbold.dk.

Dermed falder Anders Rasmussen – som blev hasteindkaldt da Steffen blev skadet – igen ud af AGF-truppen, hvor hans plads som reservekeeper overtages af Emil Ousager.

9 KOMMENTARER

  1. Synd for EO, for han har været rigtig god indtil videre, og blev i sidste runde udvalgt til rundens målmand. Det virker ikke helt fair at smide ham på bænken efter de pragt kampe

  2. Staff er jo nærmest sikker starter, og det er så dumt, lad EO få de næste kampe når vi nu endelig har en målmand der kan gribe og finde ud af at komme ud i feltet når han skal

  3. Komplet tåbeligt, hvis Steffen skal starte!! Ousager har gjort det rigtig fint og hvis man starter med Steffen på kassen, så vil man signalere, at han er stensikker og ikke har nogen at konkurrere med.

  4. Syntes også at steffen ville være ok til bænken.ellers kunne de forære ham væk til århus frem eller brabrand,hvis de vil ha ham.tror ikke vi kan få noget for ham . Jeg vil ikke savne ham.

  5. Enig i at EO har gjort det godt i målet og måske burde stå i stedet for Staff. Men eftersom Staff har været fast mand i mange år og anfører, er det måske lidt nemmere sagt end gjort at smide ham af holdet fra den ene dag til den anden. Målmandsposten er utrolig vigtigt, og derfor er det, efter min mening, vigtigt med en rutineret mand i målet. Især her i AGF hvor forventningerne er tårnhøje, og man hurtigt kan få fansene på nakken efter et par dårlige kampe (læs: Mikkel Kirkeskov) eller sågar et par dårlige aktioner (husker hvordan der blev buh’et af Staff i en kamp mod FCM, fordi han spillede en rigtig dårlig kamp).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here