Det danske U20-landshold deltager i disse dage i NI Milk Cup, en seksnationers-turnering der spilles i Nordirland. Her til aften var kravet en sejr mod Israel, hvis holdet skulle nå i finalen, og AGFs Casper Sloth tegnede sig her for en hovedrolle.

Han sendte først Danmark på sejrskurs 10 minutter før pausen, da han blev spillet fri i dybden og sikkert sparkede bolden i mål. Kort efter pausen var Sloth så på spil igen, da han var først på riposten på kanten af feltet og igen sikkert scorede.

Bror Blume fra Lyngby bragte senere Danmark yderligere i front, hvorefter Israel kunne reducere til 3-1. Landsholdet holdte stand tiden ud, hvilket betyder at man nu kan se frem til en finaleplads på fredag. Her venter Nordirland, som man spillede uafgjort med i første kamp, skriver dbu.dk.

7 KOMMENTARER

  1. Fantastisk nyhed! Så ser vi frem til at få ham tilbage til Aarhus, hvor han kan lave nogle flere kasser ;-)

  2. Lidt usselt, at landstræneren udråber målmanden som eneste årsag til at DK gik videre. Med to mål må Casper vist også have en lille andel….

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here