Jens Gjesing har været langtidsskadet, og er først for nyligt igen blevet klar til at træne med. Det betyder at hans kampform mangler en hel del, hvorfor hans udsigter til spilletid i AGF er meget ringe pt. Derfor har klubben valgt at udleje Jens Gjesing til Hobro, hvor han forhåbentlig kan få noget fast spilletid på førsteholdet.

– Jens har trænet godt de seneste uger, men han vil i efteråret ikke have den store udsigt til spilletid hos os. Derfor er det også den bedste løsning for alle parter, at han i efteråret lejes ud til Hobro. Det giver ham mulighed for at spille i en god klub og på et fornuftigt niveau, siger Brian Steen Nielsen til AGF’s hjemmeside.

Jens Gjesing har optrådt i AGF-trøje i mere end 15 år, og derfor er det med en klump i halsen at den omskolede forsvarsspiller siger foreløbig farvel til Fredensvang.

– Med al respekt for Hobro er det selvfølgelig ikke med hjertet, jeg har truffet denne beslutning. AGF er min klub. Jeg har været i klubben i 15 år og fået stort set hele min fodboldopdragelse her. Derfor har det også været en ualmindelig hård beslutning, men jeg må også se professionelt på det. Jeg har brug for at komme i form og spille et rigtig godt halvår, hvor jeg kan vise mig frem, og her ser jeg Hobro som en god mulighed, siger Jens Gjesing.

Gjesings kontrakt med AGF udløber samtidig med hans lejeophold i Hobro, dvs. ved årsskiftet, og herfra står spilleren derfor foreløbigt uden arbejdsgiver.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here