Jens Gjesing har spillet i AGF i 15 år, og dermed var det også en speciel beslutning, da han og klubben blev enige om, at han skulle lejes ud til Hobro. Gjesing erkender da også, at han næppe vender tilbage til AGF.

– Jeg er klar, men jeg er i dårlig form. Ni måneders pause har sat sine spor, og derudover har jeg lige været syg i ti dage, så formen skal der arbejdes meget med. Men omvendt er jeg klar til at give den en skalle, så det skal nok gå, siger Gjesing til bold.dk.

– Jeg regner ikke med at komme tilbage til AGF. Selvfølgelig kunne det være superfedt, og der er ikke noget jeg hellere vil, men jeg ved også godt, at det ser svært ud. De holder øje med mig, og så må vi se, hvad der kommer til at ske, siger Gjesing.

 

 


1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here