Søren Larsen har kun fået nogle få spilleminutter i AGF’s første to kampe i sæsonen, og derfor er der heller ikke noget at sige til, at han endnu har sit første AGF-mål til gode. Angriberen har dog tidligere lovet at målene nok skal komme i efteråret, og han forsikrer om, at hans kampform nok skal blive bedre og bedre med tiden.

Den nye AGF-spiller føler at sommerens skifte var en god beslutning.

– Jeg ville gerne tilbage til Superligaen. Det var det, jeg brændte for. Så det gjaldt om at finde den rigtige klub, og den føler jeg, jeg har fundet. I AGF kender de min historie, og de regner ikke med, at jeg lykkes fra første dag, men de har langsigtede planer med mig, siger Larsen ifølge Ritzau.

– Fans’ene i AGF har også taget godt imod mig. Når man har haft problemer, er det rart, at folk står bag dig og gerne vil se, at du lykkes.

– Når man kommer til en ny klub, så bliver man målt og vejet med det samme, og sådan er gamet. Alle kender min historie, og jeg ved, at det kommer til at tage lidt tid, før jeg lykkes.

– Jo længere hen vi kommer i sæsonen, jo bedre tror jeg også, det kommer til at se ud for mig. Jeg håber, at jeg kan ramme målet i starten. Det vil være rigtig lækkert, siger Larsen.

Søren Larsen er med i truppen når AGF i morgen tager imod OB på NRGi Park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here