Tipsbladet.dk varmer op til lørdagens opgør på NRGi Park med lidt optakt, hvor deres bud på et resultat lyder på uafgjort i form af en 2-2-kamp. Læs her hvordan de kommer frem til denne konklusion.

Tipsbladet skriver bl.a. følgende (analyse af OB-holdet er udeladt):

AGF må trods nederlaget i seneste runde til AaB have god moral oven på de to første spillerunder. Holdets spil har i store perioder været af absolut Superliga-klasse og lover godt for resten af sæsonen, hvor det må forventes at Søren Larsen og siden Hjalte Bo Nørregaard vil byde ind med endnu mere kvalitet. AGF har til kampen også fået anfører og målmand Steffen Rasmussen klar igen efter en brækket finger har holdt ham uden i sæsonens to første kampe. (…)

Hvad enten det bliver Sørensen eller Djemba-Djemba, der spiller midtbane kan en slidsom Kasper Povlsen og en veloplagt Martin Jørgensen godt få overtaget her. Martin Jørgensen har vist god klasse i at fordele spillet og finde medspillerne i de rigtige huller. Han kan blive nøglen til en sjælden succes for AGF mod OB. (…)

Med OB’s kampe mod Panathinaikos in mente må AGF have fine chancer for at matche fynboerne på et godt fyldt NRGi Park. Dog viser historien og statistikken, at OB henter de tre point mod AGF. Kampen kan tippe til begge sider, og derfor bliver buddet herfra et skud midt imellem. Kampen ender uafgjort, hvilket begge hold vil kunne stille sig godt tilfreds med. Bud på resultatet: 2-2

6 KOMMENTARER

 1. Jeg er ret enig med 2-2! Stephan Petersen til 1-0 efter 7 minutter. Utaka til 1-1 efter 32 minutter. Halvleg. Johansson til 1-2 efter 68 minutter og så Søren Larsen til 2-2 efter 84 minutter :)

 2. Ærgerligt.
  Ousager har stort potentiale.
  Steffen er en sympatisk fyr, men det bør være kvaliteterne der afgør målmandsposten.

 3. Steffen er nu stadig en klasse målmand.
  Forsvaret har været det store problem.
  Med Alte tror jeg det bliver noget bedre. Han virker som om han får givet de rigtige instrukser og tingene bliver gjort.
  Steffen er klasse på stregen.
  Ousager er potentiale men der går lige et par år endnu.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here