Søren Larsen fik en smule spilletid mod Lyngby og AaB, men det var først i går at han for alvor gjorde væsen af sig – og det gjorde han med manér. Angriberne var med til at vende nederlag til uafgjort, og selvom han glæder sig over sin scoring, så er han indstillet på at arbejde videre:

– Det bliver rigtig godt, når jeg har fået nogle kampe fra start. Det her er kun ét mål. Vi kan jo allesammen være heldige. Nu var det ikke held i dag, men jeg er nødt til at bygge videre på det, fortalte Søren Larsen til Århus Stiftstidendes netavis stiften.dk.

Angriberen indtog som altid NRGi Park med en massiv tilskueropbakning i ryggen, og han er meget glad for at han valgte netop AGF som sin nye klub:

– Jeg har det skidegodt i Aarhus, og jeg er meget glad for mit valg. Det bliver bare bedre og bedre. Det var ikke en svær beslutning, og AGF har givet mig alle de ting jeg har skulle bruge for at komme i gang igen, så jeg er meget tilfreds og taknemmelig for den chance, jeg har fået. Det er herligt at mærke, at alle vil have at man skal lykkes, og at man bliver båret frem af publikum, når jeg så scorer i dag, så er det en dejlig fornemmelse for os alle sammen, fortalte Larsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here