AGF leverede i går et flot comeback, da man efter at have været bagud 0-2 vendte kampen og spillede 2-2. Efter kampen afslørede Peter Sørensen at man gik efter alle tre point da der først var udlignet:

– Vi gik efter sejren, for jeg vuderede, at vi havde mere at vinde end at tabe. På det tidspunkt havde vi momentum og var tættest på sejren, men 2-2 er også en tilfredsstillende udgang, fortalte Peter Sørensen til agffodbold.dk.

Cheftræneren var ekstremt tilfreds med sine spillers præstation med comebacket, og havde store roser til holdets moral:

– Det var en fornøjelse at se spillerne kæmpe sig tilbage fra en – vil de fleste nok mene – håbløs sitaution mod et af de to bedste hold i Danmark. Det var en stor præstation, som vidner om høj moral og et højt niveau, lød det fra Peter Sørensen.

1 KOMMENTAR

  1. Fedt at vi har en træner, som ikke er bange for at gå efter sejren! Mange andre trænere havde nok trukket sig helt ned, men vi gik efter sejren i går, og det er sådan vindere spiller fodbold.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here