Martin Jørgensen har været en vigtig mand på AGF’s midtbane siden han vendte hjem til dansk fodbold fra Italien for halvandet år siden. Siden har AGF fået tilført rutinerede kræfter i form af Søren Berg og Søren Larsen, og disse tilgange glæder den hjemvendte AGF-spiller.

– Vi kender Søren (Larsen, red.), og vi ved, at han kan lave mål. Det var vigtigt for ham at få scoret så tidligt på sæsonen så han kan holde fansen varme., men vi skal ikke glemme Søren Berg. Nu har han lavet tre mål i tre kampe. Han er mindst lige så vigtig, siger Martin Jørgensen til Onside.dk og fortsætter:

– Jeg håber, at Berg laver flere end Larsen, for så begynder det at se godt ud for os.

– Lad os håbe på, at det går lidt bedre, nu hvor Søren er kommet hjem i forhold til da jeg kom hjem. Søren er den angriber, som klubben har søgt. Han er et stort navn og han har spillet på landsholdet. Så kan han komme i gang, så kan han blive utrolig vigtig for os, og så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke også skulle blive det for landsholdet, slutter Jørgensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here